Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Arjantin'e kupa dayanmıyor! Messi ve arkadaşları Copa Amerika'da finale doğru...

Arjantin'e kupa dayanmıyor! Messi ve arkadaşları Copa Amerika'da finale doğru...

Copa America'da Arjantin, Ekvador'u seri penaltı atışlarında 4-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Messi ve ekibi son Copa America ve son Dünya Kupası şampiyonluklarının ardından final e çıkabilmek için mücadele edecek.

Spor

05.07.2024, 10:51

Son Copa America ve son Dünya Kpası şampiyonluklarını kazanan Arjantin, şimdi de Copa America'da çeyrek final mücadelesinde Ekvador karşı karşıya geldi ve normal süresi 1-1 biten maçta, Arjantin penaltı atışlarında 4-2 üstünlük sağlayarak yarı finale yükseldi.

Trabzonspor forvetini buldu! İşte karar verilen isim Trabzonspor forvetini buldu! İşte karar verilen isim Haberi Görüntüle

EKVATOR SON DAKİKA MAÇA TUTUNDU

Karşılaşmanın 35. dakikasında Arjantin, Alexis Mac Allister'in golüyle öne geçti. 90+1. dakikada ise Kevin Rodriguez, Ekvador'a beraberliği getiren golü kaydetti ve mücadele uzatmaya gitti.

Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Gol makinasını Trabzonspor kaptı Fenerbahçe'ye yılın transfer çalımı! Gol makinasını Trabzonspor kaptı Haberi Görüntüle

UZATMALAR SESSİZ GEÇTİ

Uzatmalarda gol sesi çıkmazken, seri penaltı atışlarına taşınan mücadelede Arjantin, penaltılarda 4-2 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Arjantin'de Lionel Messi, penaltı vuruşundan yararlanamazken, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Enner Valencia da Ekvador adına penaltıdan yararlanamayan isimlerden biri oldu.

Suikast gibi sistem! Montella, 9 Milli futbolcumuzun kariyerini bitirme noktasına getirdi Suikast gibi sistem! Montella, 9 Milli futbolcumuzun kariyerini bitirme noktasına... Haberi Görüntüle

ARJANTİN YARI FİNELDE

Arjantin'in yarı finale yükselmesiyle Copa America'da heyecan doruğa çıktı. Lionel Messi ve takım arkadaşları, finale bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşarken, futbolseverler yarı finalde Arjantin'den büyük bir performans bekliyor.

Beşiktaş'tan milli maç çağrısı: Dev ekran kurulacak Beşiktaş'tan milli maç çağrısı: Dev ekran kurulacak Haberi Görüntüle

PENALTI ATIŞLARI

  • Penaltı: Arjantin - Gol
  • Penaltı: Ekvador - Gol
  • Penaltı: Arjantin - Gol
  • Penaltı: Ekvador - Kaçırdı (Enner Valencia)
  • Penaltı: Arjantin - Gol
  • Penaltı: Ekvador - Gol
  • Penaltı: Arjantin - Kaçırdı (Lionel Messi)
  • Penaltı: Ekvador - Kaçırdı
  • Penaltı: Arjantin - Gol

Arjantin'in yarı finaldeki rakibi büyük merak konusu olurken, takımın finale çıkma yolunda göstereceği performans heyecanla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading