Yandex Metrica

Beşiktaş'ın yıldızına dünya devi talip oldu! Menajeri doğruladı

Beşiktaş'ın yıldızına dünya devi talip oldu! Menajeri doğruladı

Beşiktaş teknik direktör koltuğunu Giovanni van Bronckhorst'a emanet etti. Gelecek sezon çalışmalarına bu doğrultuda başlayan siyah beyazlı ekip, kadroda önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon gösgterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Semih Kılıçsoy'a talip çıktı. Futbolcunun menajeri iddiaları doğruladı. İşte detaylar...

Spor

11.06.2024, 13:26

Yeni sezona tecrübeli Hollandalı Giovanni van Bronckhorst ile başlayacak olan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor.

Tecrübeli hocanın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerini gerçekleştiren siyah beyazlı ekipte beklenmedik ayrılıklar yaşanabilir.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yentek Semih Kılıçsoy için dev kulüpler yarış haline girdi.

Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre sistemi nedir? Avrupa kupalarında yeni format! Şampiyonlar Ligi yeni format nasıl, İsviçre... Haberi Görüntüle

ALMAN DEVİ KANCAYI TAKTI

EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla boy göstercek olan 18 yaşındaki futbolcuya Bayern Münih kancayı taktı.

Alman devinin 16 yaşundaki Adu ve 18 yaşındaki Krattenmacher'i renklerine bağladı şimdi ise Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'u istediği iddia edildi.

Bild'in haberine göre Münih, bu kez gözünü Beşiktaş'ın 18 yaşındaki forveti Semih Kılıçsoy'a çevirdi.

Kılıçsoy'un menajeri Murat Teber, "Bayern Münih, Manchester City, Arsenal, PSG, Monaco, Leverkusen ve Stuttgart Semih'i takip ediyor" dedi.

PFDK, Tahkim Kurulu ve UÇK başkanları açıklandı! PFDK başkanı kim oldu? PFDK, Tahkim Kurulu ve UÇK başkanları açıklandı! PFDK başkanı kim... Haberi Görüntüle

PERFORMANSI

Beşiktaş formasıyla 36 maça çıkan Kılıçsoy, 12 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading