Yandex Metrica
SON DAKİKA

Galatasaray, Batshuayi transferinde son noktayı koydu

Galatasaray, Batshuayi transferinde son noktayı koydu

Erden Timur'un yerine gelen Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi ile görüştüklerini ve transferde önemli bir adım attıklarını açıkladı.

Spor

20.06.2024, 17:04

Sarı kırmızılı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten yıldız futbolcu Michy Batshuayi'nin Galatasaray ekibine transfer olacağı iddialarına karşı açıklama yaptı.

Son dakika... Ve beklenen açıklama geldi: Michy Batshuayi Galatasaray'da Son dakika... Ve beklenen açıklama geldi: Michy Batshuayi Galatasaray'da Haberi Görüntüle

"BATSHUAYI İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Batshuayi ile görüştükleri ancak henüz resmi imzanın atılmadığını vurgulayan Hatipoğlu, DHA'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Resmi imzalar atılmadı. Resmi imzalar atılmadan da benim herhangi bir şey söylmemem doğru değil. Ama ilgilendiğimiz bir oyuncu, beğendiğimiz, takımımızda görmek istediğimiz bir oyuncu. Görüşüyoruz. Transferde resmi imzalar atılıncaya kadar 'bitti' denmez. Ama biz belli mesafeleri kat ettiğimizi düşünüyoruz. Bir aksilik olmazsa resmi transfer dönemi başladığı zaman resmi imzalar atılırsa o zaman bu sorularınıza çok daha net cevaplar verebiliriz. Ama biraz sabırlı olmak ve resmi transfer dönemini beklemek en doğrusu."

Bodrum FK, Topuk Yaylası'nda hazırlıklarına başladı Bodrum FK, Topuk Yaylası'nda hazırlıklarına başladı Haberi Görüntüle

"BATSHUAYI'NİN SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ"

Hatipoğlu, Belçikalı golcünün Fenerbahçe ile olan sözleşmesinde yer alan bir opsiyonun olup olmadığının sorulması üzerine ise "Benim bildiğim kadarıyla bir opsiyonu yoktu, sözleşmesi sona ermişti." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading