Yandex Metrica

Galatasaray'da Hakim Ziyech hareketliliği! Okan Buruk noktayı koydu

Galatasaray'da Hakim Ziyech hareketliliği! Okan Buruk noktayı koydu

Galatasaray'da önümüzdeki sezon öncesi transfer çalışmaları hız kazanırken, teknik direktör Okan Buruk'un Hakim Ziyech konusundaki kararı netleşti.

Spor

23.06.2024, 13:41

31 yaşındaki futbolcu Hakim Ziyech'e Suudi Arabistan ve ABD'den teklifler geldiği belirtiliyor. Ancak Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Okan Buruk, Faslı futbolcunun ayrılığını kesinlikle istemiyor.

Ferdi Kadıoğlu'nu bugün 9 dev kulüp izlemeye geliyor! Ferdi Kadıoğlu'nu bugün 9 dev kulüp izlemeye geliyor! Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'UN PLANLAMASI

Fanatik'in haberine göre, Okan Buruk'un yeni sezon kadro planlamasında Hakim Ziyech'e önemli bir yer verdiği ifade ediliyor. Tecrübeli teknik direktörün, Ziyech'in takımda kalmasını ve performansından faydalanmayı planladığı vurgulanıyor.

Mourinho'dan Fenerbahçe itirafı: Yaşadığım en büyük zorluk... Mourinho'dan Fenerbahçe itirafı: Yaşadığım en büyük zorluk... Haberi Görüntüle

ZIYECH'İN TUTUMU

Öte yandan Hakim Ziyech'in de Galatasaray'da kalmaya sıcak baktığı ve Türkiye'de kariyerini sürdürmek istediği iddia ediliyor. Faslı futbolcu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 23 maça çıkarken, 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading