Yandex Metrica
SON DAKİKA

Galatasaray'da Zaniolo harekatı! Bonservisiyle gönderilmek isteniyor

Galatasaray'da Zaniolo harekatı! Bonservisiyle gönderilmek isteniyor

Galatasaray, Aston Villa ile kiralık sözleşmesi sona eren ve takıma geri dönen Nicolo Zaniolo'yu bonservisiyle elden çıkarmayı planlıyor. Villarreal, Atalanta ve Fiorentina'nın yakından ilgilendiği İtalyan futbolcu için sarı-kırmızılılar, 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi.

Spor

17.06.2024, 12:46

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Zaniolo'nun transferiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Ayak tarak kemiğindeki mikro kırık nedeniyle EURO 2024'te forma giyemeyen Zaniolo'nun, sezon öncesi hazırlıklarına yetişmesi bekleniyor.

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çileden çakarıcak Batshuayi paylaşımı izle! Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çileden çakarıcak Batshuayi paylaşımı izle! Haberi Görüntüle

ÜÇ KULÜBÜN İLGİSİ

Villarreal, Atalanta ve Fiorentina, 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında yer alıyor. Zaniolo'nun yetenekleri ve potansiyeli, bu üç kulübün dikkatini çekmiş durumda.

Lautaro Martinez'den etkileyici performans! Son grup maçında coştu Lautaro Martinez'den etkileyici performans! Son grup maçında coştu Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN BEKLENTİSİ

Galatasaray, Zaniolo'nun transferinden 20 milyon euroluk bir gelir bekliyor. Sarı-kırmızılılar, bu transfer gerçekleştiği takdirde elde edilecek gelirin yüzde 20'sini Roma'ya verecek. Bu durumda, Roma'nın kasasına 1 milyon euro girecek.

Zaniolo'nun bu transferle birlikte kariyerine yeni bir sayfa açması bekleniyor. Galatasaray ise bu önemli transferle hem ekonomik hem de kadro planlaması açısından önemli bir adım atmayı hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading