Yandex Metrica
SON DAKİKA

İtalyanlar transferi duyurdu:: Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu

İtalyanlar transferi duyurdu:: Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Aston Villa'ya kiraladığı İtalyan futbolcu Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oldu. Bir süredir İtalyan takımlarıyla transfer görüşmeleri yapan 24 yaşındaki oyuncunun, hangi takıma transfer olacağı ve bonservis bedeli İtalyan basını tarafından duyuruldu. İşte detaylar...  

Spor

03.07.2024, 16:21

Son iki sezonu Süper Lig'de şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da başarıyı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Takıma yeni katılacak oyuncuların yanı sıra, yolların ayrılacağı isimler de belli olmaya başladı.

Galatasaray, 2022/2023 sezonunun devre arasında sürpriz bir transfer hamlesiyle Roma'nın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katmıştı. Ligin ikinci yarısında sarı-kırmızılı formayı giymeye başlayan İtalyan yıldız, özellikle son haftalardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Livakovic söylentileri doğru mu? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Livakovic söylentileri doğru mu? Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

ASTON VILLA'YA KİRALANMIŞTI

Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya kiralanmıştı. İngiliz ekibinin satın alma opsiyonu bulunmasına rağmen, Zaniolo'yu kalıcı olarak transfer etmeyi tercih etmemişlerdi.

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Tekliflere olumlu dönüş Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Tekliflere olumlu dönüş Haberi Görüntüle

YENİ ADRESİ SERIE A

İtalya'nın saygın gazetelerinden La Gazzetta'nın haberine göre, Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi Atalanta oldu. Yıldız oyuncu, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta'da forma giyecek.

Ve milli yıldız boşa çıktı! Yusuf, Fransız ekibinden resmen ayrıldı Ve milli yıldız boşa çıktı! Yusuf, Fransız ekibinden resmen ayrıldı Haberi Görüntüle

GALATASARAY NE KADAR KAZANACAK?

İtalyan basınının aktardığı bilgilere göre, Galatasaray bu transferden önemli bir gelir elde edecek. Atalanta, yıldız oyuncuyu ilk olarak 3 milyon Euro bedelle kiralayacak. Ancak Zaniolo'nun maçların yüzde 65'inde forma giymesi durumunda, 18 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek. Bu anlaşmaya ek olarak bonuslar da söz konusu olacak. Tedavisine İtalya'da devam eden yıldız oyuncunun, kısa süre içerisinde Atalanta ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Galatasaray'ın bu transferden elde edeceği gelir, kulübün gelecek sezonki transfer planlamaları için önemli bir kaynak oluşturacak. Taraftarlar ise Nicolo Zaniolo'nun Atalanta'da sergileyeceği performansı merakla bekliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading