Yandex Metrica
SON DAKİKA

Marmaray makinisti de heyecana dayanamadı! Milli maç coşkusuna ortak oldu

Marmaray makinisti de heyecana dayanamadı! Milli maç coşkusuna ortak oldu

Milli Takım’ın Avusturya zaferi, Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Bakırköy’de sahilde kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarların yaşadığı ilginç anlar ise güne damgasını vurdu.

Spor

03.07.2024, 10:33

A Milli Futbol Takımı, dün akşam Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen karşılaşmada Avusturya’yı 2-1 mağlup eden Milliler, bu zaferle adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Türkiye’nin dört bir yanında dev ekranlar kurularak karşılaşma coşkulu kalabalıklar tarafından izlendi. Özellikle İstanbul Bakırköy sahilinde yaşanan bir olay ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

EURO 2024'ün en büyük skandalı! Almanya'dan İspanya Milli Takımı'na şok yasak: Yamal oynarsa yasalar devreye girer EURO 2024'ün en büyük skandalı! Almanya'dan İspanya Milli Takımı'na şok... Haberi Görüntüle

MAKİNİST MARMAREAY'I DURDURDU

Karşılaşmanın oynandığı anlarda, Bakırköy sahilinde kurulan dev ekranda maçı izleyen taraftarları gören bir Marmaray makinisti, trenini durdurarak taraftarlara eşlik etti. Bu sıra dışı an, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Galatasaray yeni Boey'ini buldu! 21 yaşındaki Fildişili ile anlaşma sağlandı Galatasaray yeni Boey'ini buldu! 21 yaşındaki Fildişili ile anlaşma sağlandı Haberi Görüntüle

COŞKUYA ORTAK OLDU

Marmaray makinisti, taraftarlarla birlikte bir süre maçı izledikten sonra vatandaşlara korna çalarak seferine devam etti. Bu anlar, maç coşkusunun yanı sıra makinistin taraftarlarla kurduğu samimi bağ ile de dikkat çekti.

Bu özel anlar, sosyal medyada hızla yayılarak büyük beğeni topladı. Marmaray makinistinin taraftarlarla yaşadığı bu an, Türkiye’nin dört bir yanında yankı buldu ve A Milli Futbol Takımı’nın zafer coşkusuna ayrı bir renk kattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading