Yandex Metrica

Mourinho ve Buruk aynı yıldızın peşinde! Bedavaya gelecek

Mourinho ve Buruk aynı yıldızın peşinde! Bedavaya gelecek

Süper Lig'de gelecek sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından olan ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray saha dışında da transfer yarışı sürdürdükleri iddia edildi. İngiliz basını, iki rakibin aynı yıldızın peşine düştüğünü açıkladı. İşte o isim...

Spor

27.06.2024, 17:54

Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Lig'de tarihi bir sezonu geride bıraktı. Son ana kadar şampiyonluk yarışı veren ezeli rakipler son haftalarda Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle arayı açan Galatasaray 102 puan ile şampiyon oldu.

Sarı-lacivertlilerse topladığı 99 puanla kulüp rekoru kırmasına rağmen sezonu 2. sırada noktaladı.

Gelecek sezon çalışmalarına hız kesemden devam eden ezeli rakipler, yaz transfer döneminin başlamasıyla birikte transferde yoğun mesai harcamaya başladı.

Süper Lig'in devleri kadrosunu güçlendirmek için takviye çalışmalarını sürdürürken Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi.

Cimbom, Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Batshuayi ile anlşmaya vardı. Belçikalı futbolcunun sarı kırmızılılarla 3 milyon Euro yıllık ücret ve 3 milyon Euro da imza parası alarak 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin başına geçen Mourinho ise ilk transferini sol bek bölgesine yaparak  Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ı kadrosuna kattı.

Fenerahçe ve Galatasaray ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Trabzonspor, Rumen yıldızı KAP'a bildirdi! Transfer resmen bitti Haberi Görüntüle

EZELİ RAKİPLER SESSEGNON'UN PEŞİNDE

İngiliz basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe ve Galatasray'ın Tottenham ile olan sözleşmesi 1 Temmuz itibarıyla sona erecek olan Ryan Sessegnon ile ilgilendiği öne sürüldü.

Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Trabzonsporlu taraftara çifte bayram! Transfer fırtınası: 'Beyin' tamam, sıra 'Kule'de! Haberi Görüntüle

8 TALİP DAHA SIRADA

Yorkshire Evening Post kaynaklı haberde İngiliz futbolcuyu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra West Ham United, Fulham, Leeds United, Rangers, Atalanta, Monza, Real Betis ve Como da istiyor.

Sessegnon, geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle 1'i FA Cup, 1'i Premier Lig 2 olmak üzere iki maçta forma giydi.

24 yaşındaki sol bek, sol kanat ve orta sahanın solunda görev yapabilen futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading