Yandex Metrica
SON DAKİKA

Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor! Minimum 15 milyon Euro

Nicolo Zaniolo'nun yeni adresi belli oluyor! Minimum 15 milyon Euro

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'da kiralık olarak geçiren İtalyan golcünün yeni adresi yavaş yavaş şekilleniyor. Galatasaray'ın, Nicolo Zaniolo'nun satışı için iki İtalyan takımıyla görüştüğü ve transferde son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Spor

24.06.2024, 12:52

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin elinden Michy Batshuayi'yi kapan ve yeni sezonun transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Nicolo Zaniolo geliyor.

Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'da kiralık olarak geçiren İtalyan golcünün yeni adresi yavaş yavaş şekilleniyor.

Galatasaray çizgiyi çekti! Tete öylece gidemez Galatasaray çizgiyi çekti! Tete öylece gidemez Haberi Görüntüle

İKİ İTALYAN KULÜBÜ ZONIOLO'YU İSTİYOR

Galatasaray'ın, Nicolo Zaniolo'nun satışı için iki İtalyan takımıyla görüştüğü ve transferde son aşamaya gelindiği öğrenildi. Doğup büyüdüğü memleketi İtalya'ya kesin döüş kararı alan ve bu talebini kulüp yetkililerine bildiren Zaniolo için Atalanta ve Fiorentina devrede. Kulülerle ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. 

Beşiktaş'tan transfer bombası: İnşallah almaya gideceğiz Beşiktaş'tan transfer bombası: İnşallah almaya gideceğiz Haberi Görüntüle

MİNİMUM 15 MİLYON EURO

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'dan transfer edilen 24 yaşındaki golcüden zarar etmek istemeyen Galatasaray yönetimi, direkt satışta minimum 15 milyon Euro bonservis beklentisinde. Kiralama formülünde ise tek şart, sözleşmeye performansa bağlı olmayan 15 milyon Euro'dan yüksek zorunlu satın alma opsiyonu koyulması.

İtalyan golcü, Aston Villa'da 25 maçta forma giydi. Nicolo Zaniolo bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırdı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading