Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Okan Buruk transfer edilecek oyuncu profilini açıkladı

Okan Buruk transfer edilecek oyuncu profilini açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı kırmızılı ekibin gündemine dair açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan tecrübeli hoca, çok fazla dedikodu yapılıyor, bu dönemden çıkıp artık gerçekten sezona motive olmaya başlamalıyız dedi. İşte detaylar..

Spor

26.07.2024, 15:26

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürren Galatasaray'ın teknik adamı Okan Buruk, sarı kırmızılı ekibin gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Transfer dedikodularına da değinen Buruk, ''Şampiyon kadroya sahibiz Ana kadromuz üzerinden büyük bir kaybımız olmadı.'' ifadelerini kullandı.

OKAN BURUK'UN ÖNE ÇIKAN AÇIKLAMALARI

Şampiyon kadroya sahibiz. Ana kadromuz üzerinden büyük bir kaybımız olmadı. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Aynı hedefle başladık. Kadroda çok fazla kaybımız olmadı. Çok büyük bir avantaj bu.

Birbirimizle inanılmaz bir bağ içerisindeyiz. Bu pozitif havamızı sahaya yansıttığımızda çok başarılı oluyoruz. Oyuncularımız çok motive. Son iki maçta bunu biraz daha fazla gösterdik.

Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç bırakmayız, Çok çekiniyorlarsa turnuvadan çekilsinler! Beşiktaş'tan Türkiye'ye adım atmaya korkan İsrailli rakiplerine sert tepki: Pabuç... Haberi Görüntüle

''ÇOK FAZLA DEDİKODU VAR''

Transfer sezonu bizim dengelerimizi bozuyor. Bu dönem kafaları karıştırıyor. Çok fazla dedikodu yapılıyor, bu dönemden çıkıp artık gerçekten sezona motive olmaya başlamalıyız.

Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve pamuk... Nihat Kahveci'den Fred için çarpıcı sözler: Hemen bir alçıpan ve... Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Beşiktaş gibi çok önemli bir camiaya karşı Süper Kupa'da oynayacağız. Bu maça en güçlü şekilde çıkmak istiyoruz. Giovanni van Bronckhorst'un taktiksel olarak ne yapabileceğini analiz edeceğiz, ona göre hazırlanacağız. Kupayla başlamak önemli bir motivasyon.

İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt İsral basınında çıkan Beşiktaş- Maccabi maçı iddialarına Feyyaz Uçar'dan yanıt Haberi Görüntüle

"YUSUF DEMİR ÇOK HAZIR GELDİ"

Genç oyuncular, Galatasaray'ın geleceği. Metehan iyi performans sergiledi. Bu takımda oynayabileceğini gösterdi. Daha önce de göstermişti. İki sene önce de hazırlık maçlarında bizde oynamıştı. Buraya hazır bir şekilde geldi, oynayarak geldi.

Yusuf Demir, çok farklı ve hazır geldi. Tatili boş geçirmemiş. Çok hazır geldi fiziksel olarak. Bütün genç oyuncuların önündeydi. Berkan en hazır geldi, Yusuf da ona yakın bir şekilde geldi. Önemli bir genç sayısına sahibiz.

Hepsine güveniyoruz. Onlar Galatasaray'ın geleceğiz. Belki bir, belki iki sene sonra formayı alacaklar.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Haberi Görüntüle

''UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUZ''

Elias Jelert ilk antrenmanına çıktı. Tanıdığımız bir oyuncu, uzun zamandır takip ediyoruz. Hem kısa, hem uzun vadede bize katkı sağlayacaktır.

Wilfired Zaha ve Hakim Ziyech fiziksel olarak daha iyi olduklarında takımın oynadığı oyuna da katkı yapıyorlar. Hazır haldeler. İnşallah sezona böyle başlayacaklar.

Galatasaray nasıl tur atlar ve maç ne zaman? Galatasaray - Young Boys hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak? Galatasaray nasıl tur atlar ve maç ne zaman? Galatasaray -... Haberi Görüntüle

"TRANSFER EDECEĞİMİZ FUTBOLCU TİPİ..."

Orta sahada Torreira var, Kerem var, Berkan var. Sezonu çok iyi bitirdiler. Kaan, EURO2024'te orta sahada oynadı. Güçlü oyuncular var ama oraya daha değişik tipte bir oyuncu almak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Birçok görüştüğümüz var. Belki 2 gün, belki 5 gün sonra olacak. Sabırlı ve sakin olmalıyız.

Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Serdar Dursun'dan olay itiraf: Ferdi Kadıoğlu kehaneti gerçek oldu Haberi Görüntüle

"ICARDI EGOSUZ VE ÖZEL BİR FUTBOLCU"

Son maçta savunma arkasına yaptığı sprint, Prime Icardi'nin hareketlerini gösteriyor. Geçen sezonki sakatlıkları geride bırakarak güçlü şekilde hazırlanıyor. Icardi hep bir lokomotif oldu. Icardi'nin egosu yok. Yıldız enerjisi var ama mütevaziliği ve insan sevgisini içinde taşıyor. Bizi değerli kılıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading