Yandex Metrica

Sitede Ara

Oosterwolde'ye sürpriz talip: İtalyanlar Fenerbahçe'nin kapısını çalacak! İşte masadaki rakam

Oosterwolde'ye sürpriz talip: İtalyanlar Fenerbahçe'nin kapısını çalacak! İşte masadaki rakam

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jayden Oosterwolde için İtalyan ekibi Bologna, 13 Milyon euro bonservis bedeli teklif etti.

Spor

26.07.2024, 14:52

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gidecekler ve kalacaklar yavaş yavaş netleşmeye başlarken İtalyan medyasından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İtalyan ekibi Bologna, Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jayden Oosterwolde için Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Haberi Görüntüle

İTALYANLAR, OOSTERWOLDE'Yİ İSTİYOR

İtalyan medyasında yer alan habere göre; Riccardo Calafiori ile yollarını ayırmaya hazırlanan İtalyan ekibi, Jayden Oosterwolde'yi transfer listesine ekledi.

Calafiori'nin yerini kaliteli bir isimle doldurmak isteyen Bologna'nın transfer listesinde Jayden Oosterwolde'nin de adının bulunduğu belirtildi.

Galatasaray'dan Hermoso transferine karşı hamle geldi! İmza atmaya hazırlanıyor Galatasaray'dan Hermoso transferine karşı hamle geldi! İmza atmaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

13 MİLYON EURO

Söz konusu haberde Jayden Oosterwolde'nin Portekizli teknik direktör Jose Mourinho'nun sisteminin temel taşlarından biri olduğu belirtilirken bu transfer için yüklü bir teklifin yapılması gerektiği ifade edildi. Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Jayden Oosterwolde için İtalyan ekibi Bologna, 13 Milyon euro bonservis bedeli teklif etti.

Bodrum FK şeytanın bacağını kırdı! Fatih Terim detayı dikkat çekti Bodrum FK şeytanın bacağını kırdı! Fatih Terim detayı dikkat çekti Haberi Görüntüle

43 MAÇTA 2 GOL

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon stoper pozisyonunda başarılı bir performans ortaya koyan sol bek bölgesine göre daha verimli olan Oosterwolde, sarı-lacivertli formayla 43 maça çıktı. Hollandalı futbolcu bu karşılaşmalarda 2 gollük katkı verirken 3.164 dakika sahada kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading