Yandex Metrica
SON DAKİKA

Rakibimiz Portekiz'den grup imha hedefi!

Rakibimiz Portekiz'den grup imha hedefi!

EURO 2024'te F Grubu'nda mücadele eden Portekiz, teknik direktör Roberto Martinez'in liderliğinde ilk üç maçını kazanarak finale kadar ilerlemeyi hedefliyor.

Spor

18.06.2024, 11:09

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) heyecanı devam ederken, Türkiye'nin de yer aldığı F Grubu'nda mücadele eden Portekiz'in teknik direktörü Roberto Martinez, iddialı açıklamalarda bulundu. Martinez, takımının seviyesini ilk üç maçta göstermek istediklerini ve hedeflerinin finale kadar gitmek olduğunu vurguladı.

EURO 2024'te ortalık karıştı! Ukrayna Slovakya'yı mağlup etti EURO 2024'te ortalık karıştı! Ukrayna Slovakya'yı mağlup etti Haberi Görüntüle

PORTEKİZ'İN GRUPTAKİ PLANI

Portekiz, EURO 2024'teki ilk maçında yarın Çekya ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekiz Teknik Direktörü Roberto Martinez, hedeflerinin büyük olduğunu belirtti. Martinez, "Buraya 7 gömlekle geldim. Sadece 3 tane getirmedim. Ancak öncelikle ilk üç maçta seviyemizi göstermemiz lazım" dedi. Bu ifadeleriyle Martinez, turnuvada ne kadar iddialı olduklarının altını çizdi.

Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye -Portekiz karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda? Milli maç bugün mü, ilk 11'ler belli oldu mu? Türkiye... Haberi Görüntüle

FİNAL HEDEFİ

Almanya'nın Leipzig şehrinde düzenlenen basın toplantısında Martinez, "Turnuvada sonuna kadar gidebileceğimize inanmalıyız. Bu önemli. Hayal etmeden bunu başarmamız zor. İyi oynama sorumluluğumuz var. Yarınki maç, beklentileri karşılamak ve hazır olduğumuzu göstermek için mükemmel bir fırsat. İlk üç maçın ardından turnuvada daha fazla kalmayı hak edip etmediğimizi değerlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Tadic'ten Mourinho için çarpıcı sözler Tadic'ten Mourinho için çarpıcı sözler Haberi Görüntüle

PORTEKİZLİ TARAFTARLARIN COŞKUSU

Portekizli taraftarların Almanya'da kendilerini büyük bir coşkuyla karşıladığını dile getiren Martinez, "Gösterdikleri sıcaklık ve enerji inanılmazdı. Her şey planlandığı gibi gidiyor. Diğer takımların oynadığını gördükten sonra yarın sahaya çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazanmak, iyi oynamanın getirdiği bir sonuç. Zafer kazanmak için sıkı çalışmaya devam etmeliyiz" dedi.

Beşiktaş, Salih Uçan'la nikah tazeledi Beşiktaş, Salih Uçan'la nikah tazeledi Haberi Görüntüle

ÇEKYA MAÇINA HAZIRLIK

Martinez, Çekya'nın oyun tarzının çok net olduğunu belirterek, "Çekya ile daha önce üç kez karşılaştım ve yapıları zaman zaman değişebiliyor. Yüksek presle risk alarak oynayan bir takım ve gole yakın oyunculara sahipler. Soucek, istikrarlı sezonlar geçiriyor, Schick ise Almanya liginde şampiyonluk yaşadı. Çekya her zaman kazanmayı düşünüyor. İzleyenler için harika bir maç olacak" dedi.

Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş kaftan Premier Lig'den Barış Alper Yılmaz'a özel ilgi: Bizim için biçilmiş... Haberi Görüntüle

"ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR"

Çekya maçının grubun en zorlu maçı olup olmayacağı yönündeki soruya Martinez, "Umarım en zoru olmaz. Umarım daha da zorları olur. Çekya'ya büyük saygım var. Onlar da gruptan çıkmak istiyor. Muhtemelen iki takımdan da çok açık bir oyun izleyeceğiz" cevabını verdi.

Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan ihanet itirafı: Yatağa ağlayarak girerdim Haberi Görüntüle

PORTEKİZ VE ÇEKYA'NIN İLK KARŞILAŞMASI

Portekiz ile Çekya, EURO 2024 F Grubu'nda yarın TSİ 22.00'de Leipzig Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Portekiz, bu kritik maçta iyi bir başlangıç yaparak grupta avantaj elde etmeyi hedefliyor. Martinez ve öğrencileri, ilk üç maçta gösterecekleri performansla turnuvanın favorileri arasında yer almak istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading