Yandex Metrica
SON DAKİKA

Rıdvan Dilmen Montella'yı uyardı: Arda gibi oyuncular...

Rıdvan Dilmen Montella'yı uyardı: Arda gibi oyuncular...

A Milli Takım'ın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçın ardından yaptığı değerlendirmelerle gündeme gelen futbol yorumcusu Arda Güler, milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella'ya Arda Güler konusunda uyarılarda bulundu.

Spor

19.06.2024, 16:26

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenmeyi başardı. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale YouTube kanalında A Milli Takım'ın Gürcistan galibiyetini değerlendirdi. 

Dilmen, "İlk 15 dakika iyi başladık. Kenan'ın golü ofsayt olmasa başka şeyler konuşuyor olabilirdik. Biz rakibimizi sürekli ümitlendirdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli takıma tebrik telefonu: Montella, Arda ve Kerem'le konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli takıma tebrik telefonu: Montella, Arda ve Kerem'le... Haberi Görüntüle

''ARDA GİBİ OYUNCULARI ÇIKARMAYACAKSINIZ''

Arda Güler bilerek ve isteyerek o golü attı. Arda gibi oyuncuları çıkarmayacaksınız. Sıkışan oyunlarda anahtar. Montella her cümlesinde Arda ile ilgili güzel şeyler söyledi ama 'savunmasını da geliştirmeli' diyor. Arda, futbol kariyeri boyunca savunmasını geliştirmeyecek, pozisyon bilgisini geliştirecek. Sen Arda'yı ekonomik kullan.

Kötü oynarken de kazanacağımız bir maçtan çıktık. Bugün Portekiz veya başka bir takımla oynasan cezayı keserlerdi.

Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da Galatasaray'ın yeni transferi Batshuyi imza için İstanbul'da Haberi Görüntüle

"ARDA'YI GEÇEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Mbappe, Bellingham, Gakpo ve Arda Güler'in EURO 2024'te parladığını görüyoruz. Arda'nın performansı daha da artacaktır. Real Madrid'e transfer olan Mbappe de maçı izliyordur ve 'Allah ben bununla oynayacağım, ne toplar atar bana' diyordur. Lamine Yamal da çok yetenekli oyuncu ama Arda'nın yaşına geldiğinde de Arda'yı geçebileceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading