Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Son dakika... Ev sahibi Almanya çeyrek finalde! Danimarka'yı 2 golle geçtiler

Son dakika... Ev sahibi Almanya çeyrek finalde! Danimarka'yı 2 golle geçtiler

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Dortmun'da Danimarka'yla karşı karşıya gelen Almanya, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Spor

30.06.2024, 02:21

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Dortmun'da Danimarka'yla karşı karşıya gelen Almanya, rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Maçın 35. dakikasında yağmur nedeniyle duran maç 25 dakikalık aranın ardından yeniden başlamıştı. 

Almanya'nın gollerini 53. dakikada Havertz penaltıdan ve 68. dakikada Musiala atarken Danimarka'nın iki, Almanya'nın ise bir golü ofsayt ve faul gerekçesiyle sayılmadı.

Maçtan dakikalar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli takıma tebrik telefonu: Montella, Arda ve Kerem'le konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli takıma tebrik telefonu: Montella, Arda ve Kerem'le... Haberi Görüntüle

İLK YARI

4. dakikada Almanya'nın sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda Schlotterbeck'in kafa vuruşu ağlara gitse de pozisyonda Kimmich'in müdahalesini faul olarak değerlendiren Michael Oliver, ağlara giden topu gol olarak saymadı.

7. dakikada Kimmich'in uzak mesafeden etkili şutunda Schmeichel gole izin vermedi ve top kornere gitti.

10. dakikada Rüdiger'in uzun topuna hareketlenen Havertz'in ceza sahası içi sol çaprazdan yaptığı vuruşta bir kez daha Schmeichel gole izin vermedi.

35. dakikada karşılaşma yoğu yağmur ve şimşek nedeniyle durdu. Michael Oliver'ın kararıyla takımlar soyunma odalarına gitti.

35. dakikada itibariyle mücadele, yağışın etkisinin azalmasıyla birlikte hakem atışıyla yeniden başladı. 

37. dakikada Raum'un ortasında Havertz'in kafa vuruşunda yine Schmeichel, topun ağlara gitmesine izin vermedi.

İlk yarı 0-0 tamamlandı.

Son dakika... Almanya-Danimarka maçı durdu! Futbolcular soyunma odasında Son dakika... Almanya-Danimarka maçı durdu! Futbolcular soyunma odasında Haberi Görüntüle

İKİNCİ YARI

53. dakikada Almanya golü buldu. Kazanılan penaltı sonucunda topun başına geçen Havertz'in şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

68. dakikada Almanya farkı 2'ye çıkardı. Savunmadan Schlotterbeck'in sol kanada doğru uzun pasına hareketlenen Müsiala, soldan ceza sahasına girerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun uzak direğe yerden plasesinde meşin yuvarlak filelere gitti: 2-0.

Karşılaşma, Almanya'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading