Yandex Metrica
SON DAKİKA

Son dakika: Trabzonspor, 5 futbolcunun transferini KAP'a bildirdi

Son dakika: Trabzonspor, 5 futbolcunun transferini KAP'a bildirdi

Son dakika haberleri... Trabzonspor; Ozan Tufan, Draguş, Lundstram, Barisic ve Nwakaeme transferlerini KAP'a bildirdi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada; Denis Mihai Dragus, John David Lundstram, Borna Barisic, Anthony Nnaduzor Nwakaeme ve Ozan Tufan’ın transferi konusunda görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Spor

24.06.2024, 15:23

Yeni sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Trabzonspor'da transfer çalışmalarına hız verildi.

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 5 oyuncu için transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu.

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi Şahan Gökbakar'dan Galatasaray'a 2.6 milyon Euro'luk transfer teklifi Haberi Görüntüle

5 FUTBOLCUNUN TRANSFERİ AÇIKLANDI

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve KAP'da yer alan açıklamada, Hull City'nin futbolcusu Ozan Tufan, Standard Liege'den Denis Mihai Dragus, serbest statüde yer alan Borna Barisic, John David Lundstram ile Anthony Nwakaeme'nin kulübe transferi konusunda görüşmelere başlandığı kaydedildi.

MAÇ ÖZETİ Avusturya 1- 2Türkiye (MAÇ SONUCU) Milli Takım çeyrek finalde! MAÇ ÖZETİ Avusturya 1- 2Türkiye (MAÇ SONUCU) Milli Takım çeyrek... Haberi Görüntüle

3 TEMMUZ PAYLAŞIMINI KALDIRDI

Öte yandan Trabzonspor'a transfer olan Ozan Tufan, 3 Temmuz tweet'ini sildi. Ozan Tufan'ın bu hareketi, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Bu oyuncular şu şekilde sıralandı;

* Ozan Tufan

* Anthony Nwakaeme

* Denis Dragus

* David Lundstram

* Borna Barisic

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading