Yandex Metrica
SON DAKİKA

Süper Lig ekibinden flaş sözleşme! 1 yıl uzatıldı

Süper Lig ekibinden flaş sözleşme! 1 yıl uzatıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, tecrübeli defans oyuncusu Zeki Yavru'nun sözleşmesini 1 yıl uzattığını duyurdu.

Spor

01.07.2024, 17:28

Yılport Samsunspor, defans hattının önemli isimlerinden Zeki Yavru'nun sözleşmesini uzattı. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı belirtildi.

Süper Lig devinde flaş istifa! Bunu kimse beklemiyordu Süper Lig devinde flaş istifa! Bunu kimse beklemiyordu Haberi Görüntüle

KULÜBÜN AÇIKLAMASI

Kulübün resmi açıklamasında, "Zeki Yavru'nun sahada gösterdiği özveri ve performansıyla herkesin sevgisini kazandığı" vurgulandı. Samsunspor'un, tecrübeli defans oyuncusunun bir sezon daha kırmızı-beyazlı formayı giyecek olmasından memnuniyet duyduğu ifade edildi.

Nuri Şahin o oyuncuların biletini kesti! Dortmund'dan gönderilecekler Nuri Şahin o oyuncuların biletini kesti! Dortmund'dan gönderilecekler Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZONDAKİ PERFORMANSI

Zeki Yavru, 2023-2024 sezonunda Samsunspor formasıyla 28 lig maçında görev aldı. Bu maçlarda 4 asist yaparak takımına önemli katkılar sağlayan oyuncu, ayrıca 1 gol atma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading