Yandex Metrica
SON DAKİKA

Süper Lig ekibine FIFA'dan büyük şok! 3 sezon transfer yasağı

Süper Lig ekibine FIFA'dan büyük şok! 3 sezon transfer yasağı

Bu sezon Süper Lig'de alıdğı üst üste kötü sonuçlarla ligi 12. sırada bitiren Andana Demirspor'a FIFA kurumundan kötü haber geldi. FIFA'dan gelen karara göre Adana ekibine 3 dönem transfer yasağı verildi. İşte detaylar...

Spor

11.06.2024, 16:03

2023/24 sezonunda rakiplerin gerisinde kalan Adana Demirspor, ligi 12. sırada tamamladı. Gelecek sezon hazırlıklarına başlayan Adana ekibine, FIFA'dan kötü haber geldi.

Mavi lacivertli kulübün sezon başında göreve getirdiği ancak ligin 14. haftasında alınan 3-2'lik Samsunspor karşılaşmasınına ardından yollarını ayrıdğı Hollandali teknik direktör Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142 bin Euro olduğu iddia edildi.

Bunu üzerine FIFA, Adana Demierspor'a üç dönem transfer yasağı verdi.

Patrick Kluivert Şubat ayında Hollanda basınına yaptığı açıklamada, "Adana Demirspor'da işler iyi gidiyordu ilerliyorduk ama bir anda her şey değişti. Başkan, sahada selfieler çekmeye ve Instagram'da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum, hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Bu durumun belki de Türkiye'de normal olabileceğini düşündük. İyi gidiyorduk fakat maaşlar geç yatmaya başladı, futbolcular rahatsız oldu.

Neredeyse üç ay maaş alamadık. Sivasspor mağlubiyeti sonrası daha önce anlaşma sağladığımız yönetici geldi ve ayrılmak istediklerini iletti, ben de istemedim. Takımdaki üstünlüğümü kaybettiğimi düşündüler ama durum öyle değildi. Vadesi geçmiş ödemelerin bir kuruşunu alamadım. Bu konu artık FIFA'da. Eninde sonunda alırım ama bu çok can sıkıcı bir durum" ifadelerini kullanmıştı.

Fanatik'te yer alan habere göre ise; Adana Demirspor’da sezon başında A takım listesinde yazılmayıp sözleşmesini tek taraflı fesheden Kaleci Goran Karacic FIFA davasını kazandı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading