Yandex Metrica
SON DAKİKA

TFF'den Avusturya maçı öncesi dezenformasyona sert tepki

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda oynanacak Avusturya maçı öncesinde ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Spor

01.07.2024, 15:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda yarın oynanacak olan Avusturya maçı öncesinde gündeme getirilen iddialar hakkında kapsamlı bir açıklamada bulundu.

Galatasaray'ın acı kaybı! Eski başkan hayatını kaybetti Galatasaray'ın acı kaybı! Eski başkan hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

DEZENFORMASYON AMACIYLA ORTAYA ATILAN ASILSIZ İDDİALAR

TFF'nin açıklamasında, daha önce de farklı şekillerde dezenformasyon amacıyla gündeme getirilen asılsız iddialara yenilerinin eklenmeye çalışıldığı belirtildi. Özellikle, Avrupa Futbol Şampiyonası'nın son 16 turunda Türkiye için son derece önemli olan Avusturya maçı öncesinde bu tür iddiaların ortaya atılmasının dikkat çekici olduğu ifade edildi.

Tarihi transfer! Adama Traore kimdir, hangi takımdan geldi? Tarihi transfer! Adama Traore kimdir, hangi takımdan geldi? Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMIMIZI DESTEKLEYEN ESKİ FUTBOLCULARA TEŞEKKÜR

TFF, geçmiş yıllarda 40 ve üzerinde A Milli Futbol Takım forması giymiş oyuncular ve Süper Lig'de 100 maç ve üzeri görev yapmış yerli teknik direktörlerin, Avrupa Futbol Şampiyonası grup maçlarına davet edildiğini açıkladı. Gürcistan, Portekiz ve Çekya karşılaşmalarında milli takımımıza destek veren eski milli futbolcular ve teknik direktörlere teşekkür edildi.

Milliler EURO 2024'te rekor kırdı! Ev sahibi Almanya'yı bile solladık Milliler EURO 2024'te rekor kırdı! Ev sahibi Almanya'yı bile solladık Haberi Görüntüle

MANİPÜLASYON VE DEZENFORMASYON YAPANLARA TEPKİ

TFF, manipülasyon ve dezenformasyon yaparak menfaat peşinde koşan kişileri kamuoyunun vicdanına havale ettiklerini belirtti. Ayrıca, bu tür spekülasyonlarla milli birliğimizi ve A Milli Futbol Takımı'nın motivasyonunu bozmayı hedefleyen art niyetli kişilere fırsat verilmeyeceği vurgulandı.

Bodrum FK, Topuk Yaylası'nda hazırlıklarına başladı Bodrum FK, Topuk Yaylası'nda hazırlıklarına başladı Haberi Görüntüle

TFF'DEN BİRLİK MESAJI

TFF, Avrupa Futbol Şampiyonası'na tarihinde ilk kez eleme grubundan lider olarak katılan ve son 16 turuna yükselen en genç kadroya sahip A Milli Futbol Takımı'na başından beri tek yürek olarak destek veren tüm futbol insanlarına, medya mensuplarına ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti. Milli formayı giyen oyuncularla birlikte Türk Milleti olarak tarih yazmaya devam edileceği ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading