Yandex Metrica
SON DAKİKA

Trabzonspor'dan bomba transfer: Acun Ilıcalı'dan aldı

Trabzonspor'dan bomba transfer: Acun Ilıcalı'dan aldı

Trabzonspor, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu, şimdi ise Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de forma giyen 29 yaşındaki Ozan Tufan'ı, Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un kadrosuna kattığı öne sürüldü. Transferin detayları henüz açıklanmadı. Ancak taraftarlar heyecanlı bekleyişini sürdürüyor.

Spor

21.06.2024, 17:36

Karadeniz ekiplerinden Trabzonspor, eski Fenerbahçe'nin futbolcusu, Hull City'li Ozan Tufan ile anlaşma sağladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre;  Transferin mali detayları henüz açıklanmadı ancak Ozan Tufan'ın Trabzonspor ile birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Süper Lig'de Bursaspor, Fenerbahçe, Alanyaspor ve formaları giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan, Süper Lig'e geri dönüyor.

Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Haberi Görüntüle

TARAFTARLAR HEYECANLANDI

Trabzonspor'un bu transfer hamlesi, uzun süredir transfer gündeminde olması nedeniyle büyük ilgi uyandırdı. Bordo mavililer, transfer sezonunda dikkat çeken bir adım attı.

Mike Tyson'dan Avusturya maçı öncesi Milli Takıma moral hediyesi Mike Tyson'dan Avusturya maçı öncesi Milli Takıma moral hediyesi Haberi Görüntüle

DETAYLAR YOLDA

Trabzsonpor, Ozan Tufan ile 3+1 yıllık anlaşmaya vardığı belirtilirken, kulüpler bonservis pazarlığı yapıldığı öne sürüldü. Fakat taraftarlar, transferin açıklanmasını beklerken Tufan'ın Fırtına ekibine ne kadar katkı sağlayacağı merak ediliyor.

Fenerbahaçe'den beklenmedik hamle: Yusuf Yazıcı sürprizi Fenerbahaçe'den beklenmedik hamle: Yusuf Yazıcı sürprizi Haberi Görüntüle

40 MAÇA ÇIKTI

Hull City ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki topçu İngiliz ekibiyle 40 maçta 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Bugün kimin maçı var? EURO 2024'te günün programı Bugün kimin maçı var? EURO 2024'te günün programı Haberi Görüntüle

ABDÜLKADİR ÖMÜR İLE BERABERDİ

Ayrıca Ozan Tufan, Hull City'deki son senesinde sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen Abdülkadir Ömür ile birlikte forma giydi.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading