Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye güçtür, "Büyük Coğrafya" için umuttur! Arap spikerden Azerbaycan'a, Üsküp'ten Almanya'ya...

Türkiye güçtür, "Büyük Coğrafya" için umuttur! Arap spikerden Azerbaycan'a, Üsküp'ten Almanya'ya...

A Milli Takım'ın Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmesi, tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. İbrahim Karagül, Türkiye'nin bu zaferinin geniş coğrafyada yarattığı etkiyi yorumladı.

Spor

03.07.2024, 16:52

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te gruplardan çıkarak son 16 turunda Avusturya ile karşılaştı. Merih Demiral'ın attığı iki gol ve Mert Günok'un kritik kurtarışları sayesinde Türkiye, 2-1'lik skorla galip gelerek çeyrek finale yükseldi. Şimdi Hollanda ile çeyrek finalde karşılaşacak olan Türkiye, yarı finale yükselme umutlarını canlı tutuyor ve elinden geleni yapmaya kararlı.

Ali Koç, başkanlık görevini bırakıyor! Eyüpspor Başkanı aday oluyor Ali Koç, başkanlık görevini bırakıyor! Eyüpspor Başkanı aday oluyor Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMIN BAŞARISI KUTLANDI

Maç sonucu tüm Türkiye’de coşkuyla kutlandı. Avrupa ülkelerinde yaşayan Türklerin de coşkuyla kutladığı 2-1’lik sonuç, Suriye İdlib’de de kutlandı.

Türkiye’nin galip gelmesi sonucu İdlib/Taftanaz’da sivil halk sokağa indi. Türk bayrakları ile Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Avusturya Milli Takımı’nı 2-1’lik skorla mağlup etmesi kutlandı. İdlib sokakları Türk bayraklarının dalgalanması ile adeta kırmızı beyaza boyandı.

 

İbrahim Karagül, sosyal medya platformu X'te paylaştığı videolarla Türkiye'nin bu başarısının yankılarını gözler önüne serdi. Paylaşımlarında, A Milli Takım'ın gollerine Azerbaycanlı ve Arap spikerlerin coşkulu tepkilerini de yer verdi.

UEFA cezayı resmen açıkladı: 1 maç ceza alan yıldız futbolcu çeyrek finalde yok UEFA cezayı resmen açıkladı: 1 maç ceza alan yıldız futbolcu... Haberi Görüntüle

AZERBAYCANLI SPİKERİN SEVİNCİ

Karagül'ün paylaştığı videoda, Azerbaycanlı spikerin Türkiye'nin Avusturya karşısındaki galibiyetine sevinç çığlıkları atarak eşlik ettiği görüldü. Spiker, "Türkiye Avusturya'ya diz çöktürdü" ifadesiyle Türkiye'nin zaferini kutladı.

Beşiktaş'a golcü takviyesi! 19'luk yıldız futbolcu ile temasa geçti Beşiktaş'a golcü takviyesi! 19'luk yıldız futbolcu ile temasa geçti Haberi Görüntüle

ARAP SPİKERİN COŞKULU TEPKİSİ

Bir diğer videoda ise Arap spikerin Türkiye'nin ikinci golüne olan sevinci dikkat çekti. Spiker, gol anında dur durak bilmeden sevinç çığlıkları atarak Türkiye'nin başarısını coşkuyla karşıladı.

Ve milli yıldız boşa çıktı! Yusuf, Fransız ekibinden resmen ayrıldı Ve milli yıldız boşa çıktı! Yusuf, Fransız ekibinden resmen ayrıldı Haberi Görüntüle

GURBETÇİLERİN SEVİNCİ

İbrahim Karagül, ayrıca gurbetçilerin Türkiye'nin çeyrek finale yükselmesi nedeniyle sokaklara döküldüğü anları paylaştı. Videolarda, Almanya, Üsküp ve daha birçok yerdeki Türklerin, Türkiye'nin başarısını kutladığı görüldü.

Galatasaray sağ bekini buldu! Yıllık ücreti dudak uçuklattı Galatasaray sağ bekini buldu! Yıllık ücreti dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

İBRAHİM KARAGÜL'ÜN MESAJI

Karagül, paylaşımlarına şu ifadeleri ekledi:

Sadece Türkiye’nin değil, bütün 

coğrafyanın sevinmeye ihtiyacı var.

Ve bu sevinci sadece Türkiye, sadece biz inşa edebiliriz.

Ediyoruz da...

Arap spikerden Azerbaycan’a, Üsküp’ten Almanya’ya..

Türkiye “Büyük Coğrafya” için umuttur, güçtür.

Bir büyük coşkudur, kimliktir, aidiyettir.

Türkiye; Türkiye sınırlarının çok ötesidir.

Bir Büyük Coğrafya’nın adıdır.

21. yüzyılda bu hep böyle olacak.

Sadece futbol değil, her alanda böyle olacak.

Türkiye insanlığa harika gelecek öneriyor.

Sakın kimse bu hayali sulandırmaya kalkmasın.

>

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading