Yandex Metrica

Sitede Ara

Ailesini terk edip Amerika'ya taşınmıştı! Prens Harry'nin Megan Markle açıklaması kaos yarattı!

Ailesini terk edip Amerika'ya taşınmıştı! Prens Harry'nin Megan Markle açıklaması kaos yarattı!

İngiltere Kraliyet Ailesi'ne mensup olan Sussex Prensi Harry, geçmişini geride bırakarak ve Kraliyet ailesindeki mirasından feragat ederek akrısıyla birlikte ABD'ye taşınmmıştı. Prens Harry ise verdiği bir röportajında karısını bir daha İngilter'ye getirmeyeceğini açıkladı.   

Yaşam

26.07.2024, 17:47

2018 yılında ünlü aktör Megan Markle ile dünyaevine igren Sussex Prensi Harry İngiltere Kraliyet Ailesi görevleri ve mirasını geride bırakarak karısıyla birlikte ABD'ye taşınmıştı. 

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

MARKLE PRENS HARRY'İ KISITLIYOR

Çiftin Amerika'da yeni bir sayfa açtığı ve Kraliyet'ten destek almadan kendi imkanlarıyla iş buldukları öğrenilmişti. Geçtiğimiz haftalarda ise Prens Harry'nin eşi Megan Markle tarafından kısıtlandığı, hiçbir arkadaşıylagörüşemediği için büyük yalnızlık çektiğini ifade eden arkadaşları Prens için endişe duymaya başlamış ve karısını suçlamıştı. 

Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Eylül ayı aile destek ödemeleri ne zaman? Aile Destek ödemeleri e-Devlet sorgulama ekranı! Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber geldi! Eylül ayı aile destek ödemeleri... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'YE ADIM ATMAK YOK

Prens Harry ise son olarak eşi Megan markle hakkında ITV belgeseli Tabloids on Trial'e röportaj verdi. Prens Harry, karısını bir daha İngiltere'ye getirmeyeceğini açıkladı.  Harry, "Hala tehlikeli ve tek gereken tek bir aktör, bu yazıyı okuyan bir kişinin okuduklarına göre hareket etmesi. Ve ister bıçak olsun ister asit, her neyse, bunlar benim için gerçek endişe kaynağı olan şeyler. Eşimi bu ülkeye geri getirmeyeceğim nedenlerden biri de bu.'' dedi.

2022 yılında Megan Markle'ye uzunbir süre boyunca tehdit mesajları aldığı ve dava ettiği öğrenilmişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading