Yandex Metrica
SON DAKİKA

Ala Tokel 'Ezik' yazan takipisine suç duyursunda bulundu! Savcılık emsal niteliğinde karar verdi

Ala Tokel 'Ezik' yazan takipisine suç duyursunda bulundu! Savcılık emsal niteliğinde karar verdi

Ünlü sosya medya fenımeni Ala Tokel fotoğrafının altına 'Ezik' yazan takipçisine suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık ise Ezik kelimesinin hakaret olmadığını vurgulayarak dosyaya takipsizlik kararı verdi. 

Yaşam

22.07.2024, 12:29

Ünlü futbolcu Bertuğ Yıldırım ile aşk yaşayan İran asıllı ünlü sosyal medya fenomeni Ala Tokel, paylaştığı fotoğraf ve videolarla gündeme gelmeye devam ediyor. 

Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi de... Şarkıcı Şimal kötü haberi duyurdu! Önce meme, sonra beyin, şimdi... Haberi Görüntüle

EZİK DİYEN TAKİPÇİNİ ŞİKAYET ETTİ

Ünlü fenomen Tokel sosyal medya hesabından bir fotoğrafının atlına 'Ezik' yazan takipçisine sinirlendi ve savcılığa giderek şikayetçi oldu. 

Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın ne koydu! Justin Bieber'in bebeği dünyaya geldi! Hailey Bieber bebeğinin ismini bakın... Haberi Görüntüle

SAVCILIK HAKARET SAYMADI

Olay üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise konuya ilişkin soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında ise savcılık 'Ezik' kelimesini hakaret olarak sayılmadığını açıkladı.

Sabah'ta yer alan habere göre ise Tokel, Ezik kelimesinin onur, şeref ve haysiyet zedeleyici olduğunu ieri sürdü ancak savcılık ise onur, şeref ve haysiyet zedeneleyen nitelikte olmadığını belirtti. Yaşanan olay sonrası ise mahkeme dosyaya takipizlik kararı verdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading