Yandex Metrica
SON DAKİKA

Alkol ve sigarayı bırakmıştı! Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'tan oğluna sitem dolu sözler!

Alkol ve sigarayı bırakmıştı! Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Ortaç'tan oğluna sitem dolu sözler!

Bir döneme şarkılarıya damgasını vuran Türkiye'nin sevilens natçılarından olan, 54 yaşındaki Serdar Ortaç, dün Harbiye'de konser verdi. Konsere annesi Nesrin Ortaç'ta katıldı. Ünlü snatçının annesi ise oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verirken evlenip evlenmemesine ilişkin düşünelrini dile getirdi. 

Yaşam

25.06.2024, 15:26

Geçtiğimiz günlerde TikTok hesabı kapatılan ve ''sanki namus suçu işledim'' diyerek sitem eden ünlü şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz akşam Harbiye'de hayranlarıyla buluştu. 

Poşet, Havalı Yarim, Dansöz, Şeytan, Mesafe, Karabiberim, Ayılmam gibi şarkıları seslendiren 54 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç son dönemelrde TikTok canlı yayınları ve sahnelere sarhoş çıkmasıyla gündeme gelmişti. 

23 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 23 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''KAYBEDECEK BİR ŞEYİM YOK'' DEMİŞTİ

Ünlü şarkıcının ayakta zor durduğu anlar sosyal medyada gündem olurken geçtiğimiz günlerde İrlanda asıllı eki eşi Chole Loungham ile boşanmalarına üzüldüğü iddialarına, "Sağlığımı da kaybettim. Babam, kardeşim, gitaristim öldü. Boşandım. O en hafifi. Kaybedecek bir şeyim yok yani. Magazinde ne dedikleri önemli değil. Evim yansa bakmam yani. Hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam." yanıtını vermişti. 

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna... Haberi Görüntüle

ANNESİNDEN OĞLUNA DESTEK

Alkolü ve sigarayı bıraktığını duyuran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın Harbiye Açık Hava sahnesindeki konserine annesi Nesrin Otaç'ta katıldı. Anne Nesrin Ortaç gazetecilerin sorularını samimi bir şekilde cevaplardı. Ortaç, “Her konserinde olduğu gibi şimdi de çok heyecanlıyım. Oğlum sigarayı ve alkolü bıraktı. Şimdi görmeye geldim. Takipteyim artık. Bundan sonra bir daha kullanmayacak” dedi.

Yaza bambaşka girdiler: Aslı Enver, Melek Mosso, Hazal Kaya! İşte ünlülerin yeni imajları! Yaza bambaşka girdiler: Aslı Enver, Melek Mosso, Hazal Kaya! İşte... Haberi Görüntüle

''SERDAR BİRŞEY ANLATMAZ''

Serdar Ortaç'ın evlenip, baba olmasını istiyor musunuz? sorusuna ise anne Nesrin Ortaç, "Evlenmesini ve baba olmasını istemiyorum. Birliktelikler yaşasın. Gezsin. Eğlensin. Canı sağ olsun. Sağlığı yerinde olsun yeter." dedi.

Serdar Ortaç'ın bir şey anlatmadığını belirten Anne Ortaç ise, “Serdar bir şey anlatmaz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading