Yandex Metrica
SON DAKİKA

'Aşk var mı' sorusuna çok kızdı! Hadise kadınlara ilişkin yaptığı açıklamayla bir kez daha şaşırttı!

'Aşk var mı' sorusuna çok kızdı! Hadise kadınlara ilişkin yaptığı açıklamayla bir kez daha şaşırttı!

Türkiye'ni nen çok konuşulan kadın şarkıcılarından olan Hadise Açıkgöz Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Ünlü şarkıcıya yöneltilen aşk sorularına ise sitem eden Hadise, 'bir kadının gülüşü erkeğe mi bağlı?' diyerek tepki gösterdi.   

Yaşam

21.07.2024, 17:29

Prenses, Neredesin Aşkım, Yaz Günü, Sıfır Tolerans gibi şarkıları seslendiren 38 yaşındaki Hadise Açıkgöz Harbiye Açıkhava'da sahne aldı.

Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Haberi Görüntüle

SAHNEDE GÖZ KAMAŞTIRDI

Ünlü şarkıcı konserde enerjik ve heyecan doluyken o halleri sevenleri coşturdu. Geceye tamamen taşlardan oluşan göz alıcı uzun gri tulumuyla sahne alırken sonrasında siyah kostümüyle devam etti. 

Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama! Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama! Haberi Görüntüle

HADİSE'DEN SİTEM DOLU SÖZLER

Sahnede  iki saat kalan ünlü şarkıcıya aşk soruları yöneltildi. Ünlü şarkıcı ise ''Son zamanlarda şu soru geliyor; 'Hadise enerjin çok değişti, bir şey olmuş sana. Yeni bir aşk falan mı var' diye soruyorlar. Bir kadının gülüşü, enerjisi, saçının rengi, kilo alıp vermesi neden bir erkeğe bağlanıyor mesela? Ben bir kaç konserdir şöyle bir şey söylüyorum; ben sekiz, dokuz aydır ilk defa kendimle çok mutlu olduğumu görüyorum. Ve bu sonuca ben kendim vardım, kendimle aşırı huzurluyum, mutluyum.'' dedi.

31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''KENDİMİ ÇOK SEVİYORUM''

Kendimi çok seviyorum diyen ünlü şarkıcı, '' Ve inanın, evet aşk her zaman kapımı çalabilir ama ben şu an Hadise ile teke tek çok mutluyum. Ve bu, benim enerjime yansıyan şey kendime olan aşkım aslında.'' diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading