Yandex Metrica
SON DAKİKA

Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın ve 4 milyon lira takıldı

Böyle aşiret düğünü görülmedi: 1 ton et pişti kilolarca altın ve 4 milyon lira takıldı

Van’da düzenlenen aşiret düğününe yaklaşık 4 bin kişi katıldı. 1 ton etin pişirildiği düğünde geline 3 kilo altın, damada ise 4 milyon lira takıldı. 4 ülkeden katılımın olduğu aşiret düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Yaşam

16.07.2024, 12:10

Van’da yapılan aşiret düğününde gelin ve damada takılan para ve takıların değeri görenleri hayrete düşürdü. Yaklaşık 1 ton etin pişirildiği düğüne 4 ülkeden katılım oldu. 4 bin kişinin katıldığı aşiret düğünü renkli görüntülere sahne oldu.

Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki yağdı! Özcan Deniz koruma ordusuyla gezdi! Genç kıza yaptıkları muameleye tepki... Haberi Görüntüle

GELİNE 3 KİLO ALTIN, DAMADA 4 MİLYON LİRA TAKILDI

İş insanı Murat İrez’in oğlu Bayram İrez ile MHP Van İl Başkanı Salih Güngöralp’in kızı Aslı Güngöralp, hayatlarını birleştirdi. Van'da gerçekleşen Küresünniler aşiretinin düğününe yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Yaklaşık 1 ton etin pişirildiği düğünde geline 3 kilo altın, damada ise yaklaşık 4 milyon lira para takıldı. Düğün bittikten sonra takı ve para sayma işleminin uzun sürmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kırmızı minibüsüyle akıllara kazınmıştı! Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras yıllar sonra görüntülendi Kırmızı minibüsüyle akıllara kazınmıştı! Sultan filminin Kemal'i Bulut Aras yıllar... Haberi Görüntüle

AŞİRET DÜĞÜNÜNE 4 ÜLKEDEN KATILIM

Aşiretin ileri gelenlerinden Hasan Tonga, düğün sonrasında bir konuşma yaptı. Tonga, “Düğünümüze İran, Rusya, Azerbaycan ve Irak’ın yanı sıra yurt içinden Antalya, Ankara, İstanbul ve İzmir’den muhteşem bir katılım var. Böyle güzel bir düğünde herkesi bir arada görmek bizim için mutluluktur. Belki unuttuğumuz ya da davetiyemizin ulaşamadığı kişiler olabilir. Biz herkesten özür diliyoruz. Ben düğünümüze iştirak eden herkese teşekkür ediyor, gelin ve damada bir ömür mutluluklar diliyorum.” dedi.

Şarkıcı Teoman gündemden düşmüyor! Atatürk hakkında söyledikleri büyük yankı uyandırdı! Muhalif cephe linç etti! Şarkıcı Teoman gündemden düşmüyor! Atatürk hakkında söyledikleri büyük yankı uyandırdı!... Haberi Görüntüle

TÜRKÇE VE KÜRTÇE ŞARKILAR SÖYLENDİ

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray ile VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu’nun nikah şahitliğini yaptığı düğün töreni, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekilmesi ile sona erdi.




Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading