Yandex Metrica
SON DAKİKA

Deniz Akkaya davasında yeni gelişme! Kızının ifadesi ortaya çıktı! Annesi hakkında söyledikleri gündem oldu!

Deniz Akkaya davasında yeni gelişme! Kızının ifadesi ortaya çıktı! Annesi hakkında söyledikleri gündem oldu!

Ünlü manken Deniz Akkay ve 16 yaşındaki kızı Ayşe Önbilgin ile arasında çıkan tartışma sonrası sosyal medyadan tepki yağmıştı. Baba Efe Önbilgin devreye girerek kızları Ayşe Önbilgin'in velayetini almak için mahkemeye başvurmuştu. Ayşe Önbilgin'in ise ifadesi ortaya çıktı. Annesi Deniz Akkaya'ya korktuğu için gitmek istemediğini açıkladığı öğrenildi. 

Yaşam

22.07.2024, 17:23

Geçtiğimiz aylarda eski manken Deniz Akkay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelmiş, 16 yaşındaki kızı Ayşe Ömbilgin tarafından şiddete maru kaldığını açıklamıştı. 

Kapıcılar Kralı'nın sevilen oyuncusuna son görev! Sevil Üstekin son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu! Kapıcılar Kralı'nın sevilen oyuncusuna son görev! Sevil Üstekin son yolculuğuna... Haberi Görüntüle

KIZINDAN ŞİDDET GÖRÜDÜĞÜNÜ AÇIKLAMIŞTI

Akkaya yaptığı paylaşımda, ''Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.'' demişti. 

Akkaya'nın kızı ile sorunları sonraında 2010 yılında boşandığı Ayşe Önbilgin'in babası Efe Önbilgin ise kızlarınn velyaetini almak için dava açmıştı. Aile ve Sosyal Hizmleter Bakanlığı Ayşe Önbilgin'i koruma altına almış ve gerekli incelemeleri başlatmıştı. 

27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TERMOS SUÇ ALETİ SAYILMIŞTI

Ayşe Önbilgin ilk ifadesin de ise,  ''Bana  termos fırlattı ve çenemden yaralandım. Telefonumu aldı ve babam ile olan yazışmalarımı gördü. Babamla tatil planımı yaptığım için daha çok sinirlendi. Yere yatırarak boğazımı sıktı ve başımı tekmeledi.” demiş ve mahkeme soruşturma başlatmıştı.

 

Nikahtan bir hafta sonra ayrıldı! Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan ilişkisi bitti! Ayrılık nedeni ise... Nikahtan bir hafta sonra ayrıldı! Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren... Haberi Görüntüle

''ANNEMLE KALMAK İSTEMİYORUM''

Efe Önbilgin ve Deniz Akkaya arasında başlayan velayer davasında ise Sosyal Hizmetler ile birlikte Ayşe Önbilgin ile görüşme sağlandığı, 16 yaşındaki Önbilgin'in ise  "Velayetim babama verilirse annemle görüşmek istemiyorum. Eğer velayetim annemde kalırsa kurumda kalmak istiyorum" dediği ortaya çıktı. 

Ayşe Önbilgin'in annesinin kendisinden hesap soracağı için korkutuğunu ve babasıyla yaşamak istediğini belirtti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading