Yandex Metrica
SON DAKİKA

Dilan Polat ve Engin Polat'ın, Banu Parlak'a saldırı davasında tutuksuz yargılanmasına karar verildi!

Dilan Polat ve Engin Polat'ın, Banu Parlak'a saldırı davasında tutuksuz yargılanmasına karar verildi!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın, Banu parlak'ın işyerini kurşunlatmalarına ilişkin görülen davada mahkeme ara kararını verdi. Küçükçekmece Adliyesi'nde bugün görülen davada  tutuksuz yagılanamsına karar verildi. Dilan, Engin ve Sezgin Polat, Banu Parlak davasında aklandı.  

Yaşam

25.06.2024, 19:19

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın tutuksuz yagılanamsına karar verildi. 

Ünlü sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın İstanbul Başakşehir 1. Kısım Doğa Park siteinde bulunan güzellik merkezinin kurşunlatılmasına dair görülen duruşma kapsamında Dilan Polat bugün hakim karşısına çıktı. 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın 'azmettirme' suçundan Küçükçekmece Adliyesi'nde görülen dava kapsamında, taraflar hazır bulunduruldu. 

Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o halleri sosyal medyada viral oldu! Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o... Haberi Görüntüle

''ALLAH'IM SUÇUM YOK'' DİYEREK AĞLADI

Duruşmaya Banu Parlak'ın avukatları katlırken Banu Parlak şikayetinden vazgeçtiğini belirtmişti. 

Ünlü sosyal medya fenomenomeni Dilan Polat ise mahkeme saonuna girdiğinde, yere düşerel “Allah’ım hiçbir suçum yok, Allah’ım ne olur kurtar” diyerek ağladığı öğrenildi. Dilan Polat ile eski uakın arkdaş olan ve şikayetini çeken Banu Parlak ise, 'Dilan buradayım bak' diyerek ağladığı öğrenildi. 

Mahkeme Banu parlak'ın işyerini kurşunlatma davasının İstanbul Adliyesi'nde örgüt dosyası ile birleştirilme talebini reddedettiği öğrenildi. 

Meteoroloji il il uyardı! Sağanak yağmurlar başlıyor! 29 Haziran Cumartesi 2024 hava durumu... Meteoroloji il il uyardı! Sağanak yağmurlar başlıyor! 29 Haziran Cumartesi... Haberi Görüntüle

BANU PARLAK'IN DAVASINDA İTİRAF

Banu Parlak'ın iş yerinin kurşunlatılmasına ilişkin Gültekin Alan isimli bir şahısın mahkemeye sunduğu dilekçede ise,  "Barış Boyun İstanbul ve Avrupa’da terörle mücadele görev yapan birisidir. Daltonlar ve Barış Boyun benim komutamdadır. Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması talimatını ben verdim" ifadeleri kullanıldı.

Engin Polat ve Sezgin Polat'ın dilekçeyi sunan şahısı tanımadıklarını belirtttiği öğrenilirken Küçükçekmece Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Dilan Polat'ın Banu Parlak'a gönderdiği tehdit mesajları da yer aldı. 

"Çocuğum hep marka giymek istiyor" diyorsanız okuyun! CEO Kuzzat Altay... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT, ENGİN POLAT VE SEZGİN POLAT AKLANDI

Banu Parlak'ın şikayeti üzerine hazırlanan iddianame kapsamında ise, "birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit suçunu azmettirme" ve "mala zarar vermeye azmettirme" suçlarından toplamda 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılmaları talep edilmişti.

Küçükçekmece Adliyesi'nde görülen mahkeme de ise hakim ara kararını açıklayarak Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın tutuksuz yargılanmalarına karar verdi. Ancak Anadolu Adliyesi'nde görülen davada nedeniyle Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklulukları devam edecek.

 

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu! Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna... Haberi Görüntüle

BANU PARLAK'TAN AÇIKLAMA

Mahkemenin tahliye kararı vermesinin ardından ise ünlü sosyal medya fenomeni Banu Parlak ise mahkeme salonu çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın tahliye olmasına sevdindiğini açıkladı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading