Yandex Metrica
SON DAKİKA

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a haciz şoku! Kocası mahkemelik olunca ortalık karıştı!

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'a haciz şoku! Kocası mahkemelik olunca ortalık karıştı!

Magazin dünyasında adını sıkça duyuran ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, eşi Muhammet Aydın'ın borçları yüzünden icralık oldu. Tuğçe Tayfur'un evine ise icra memurları gelince ortalık karıştı.

Yaşam

03.07.2024, 17:34

Ferdi Tayfur'un Necla Nazır'dan olma kızı Tuğçe Tayfur, ağustos ayında 3'üncü evliliğini Muhammet Aydın'la yapmış, geçtiğimiz haftalarda da kızlarını kucağına almışlardı. 

Çift haciz şoku ile sarsılırken, Muhammet Aydın'ın kiraladığı lüks aracının sahibinden vekalet alarak başka bir kişiye sattığı ancak aracın bedelinden geri kalan 675 bin TL'yi ödemediği ortaya çıktı. 

Modern dünyanın yeni dolandırıcılık yöntemi! 'Manevi yolculuk' adı altında psikolojik sömürü ile milyonlarca liralık vurgun! Modern dünyanın yeni dolandırıcılık yöntemi! 'Manevi yolculuk' adı altında psikolojik... Haberi Görüntüle

SAHTE SENET İMZALATTI

Araç karşılığı senet oluşturan ancak senetlerinde sahte olduğunun ortaya çıkması üzerine alacaklılar Muhammet Aydın'ın kapısını çaldı. 

Araç sahipleri Muhammet Aydın'dan ses çıkmaması üzerine mahkemeye başvurdu. Tuğçe Tayfur ve Muhammet Aydın ise Zekeriyaköy'deki evine icra memurları geldiği öğrenildi. 

Ünlü türkücüden kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırılan sanatçı sevenlerini korkuttu! Ünlü türkücüden kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırılan sanatçı sevenlerini... Haberi Görüntüle

İCRA MEMURLARININ EVE GİRMESİNE İZİN VERMEDİ

Tuğçe Tayfur ise kapısına dayanan icra memurlarını görünce büyük şaşkınlık yaşadığı ve evine girilmesine izin vermediği öğrenildi.

Tayfur icra memurlarını eve almazken devreye jandarma ekipleri girdi. İcra memurları ile eve giren jandarma ekipleri evde işlemlerini gerçekleştirdi. 

10 yıllık evliliği şarkıcı yüzünden mi bitti? Güldür Güldür'ün oyuncusu Rüştü Atilla Onur ve Nez sessizliğini bozdu! 10 yıllık evliliği şarkıcı yüzünden mi bitti? Güldür Güldür'ün oyuncusu... Haberi Görüntüle

LÜKS SAATLER DE SAHTE ÇIKTI

Eksperler tarafından incelenen lüks saatlerin de sahte olduğu anlaşıldı. Araç sahipleri ise Tuğçe Tayfur'un annesi Necla Nazır ile iletişime geçtiği öğrenilirken Nazır'ın, “Ben karışmıyorum oğlum, aklım da ermiyor. Alacaklıysanız dava açın lütfen” diye yanıt verdi. Tuğçe Tayfur ise iddiaları kabul etmedi ve şunları söyledi: “Ben tatildeyim, annem evde. Öyle bir şey olsaydı haberim olurdu.'' dediği öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading