Yandex Metrica

Sitede Ara

Hande Yener gençlik sırrını paylaştı! 'Yaşlanmayı durdurdum' diyerek hayranlarına seslendi!

Hande Yener gençlik sırrını paylaştı!  'Yaşlanmayı durdurdum' diyerek hayranlarına seslendi!

Şarkılarıyla yaza damgasını vuran milyonlarca dinlenmeyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan Türkiye'nin ünlü pop sanatçılarından olan Hande Yener Bodrum konserinde gençliğinin sırrını paylaştı.

Yaşam

26.07.2024, 17:46

Ünlü şarkıcı Hande Yener Bodrum'da konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Tatilde hayranlarıyla buluşmayı ihmal etmeyen Yener, son olarak sahnede dikkat çeken açıklamalarıyla büyük yankı uyandırdı. 

Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara ateş püskürdü! Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara... Haberi Görüntüle

EVLİLİK AÇIKLAMASI VİRAL OLMUŞTU

Benden Bir Tane Daha Yok, Sopa, Yasak Aşk, Naber, İki Deli, Mor, Kırmızı, Alt Dudak gibi şarkıları seslendiren 51 yaşındaki Hande Yener, 'Sen Yoluma Ben Yoluma' şarkısını seslendirdikten sonra evlilik açıklaması yaptı.

Yener evlenmenin hayatında yaptığı en büyük hata olduğunu belirterek,  "İnsan evlenmekle o hatayı bir kere yapıyor. Bakın ben o hatayı bir kere yaptım 30 yıl önce... Evlenmeyin." demişti. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

'YAŞLANMAYI DURDURDUM'

Verdiği konserde gençliği ve güzelliğiyle ilgili gelen yorumlara ise ünlü şarkıcı "Yaşlanmayı durdurdum. Bu cilt düzelecek, bu vücut düzelecek diye diye kendimi eğittim. 30-40 yıl daha giderim."  dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading