Yandex Metrica

Sitede Ara

Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu bakışları tepki topladı!

Geçtiğimiz aylarda aşklarını duyuran ünlü çift Birce Akalay ve Hakan Kurtaş bir etkinlikte görüntülendi. Hakan Kurtaş'ın Akalay'a bakışları sosyal medyada 'hep aynı numaralar' yorumuyla yapmacık bulunarak tepki topladı.

Yaşam

29.06.2024, 19:09

Kuş Uçuşu dizisiyle büyük ses getiren 40 yaşındaki ünlü şarkıcı Birce Akalay, Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sosyal medya hesaplarından sık sık fotoğraf paylaşan ve baş başa tatile çıkan çift yılın en çok konuşulan çiftleri arasında yerini almıştı. 

Gizlice evlendikleri iddia edilmişti! Afra Saraçoğlu'ndan sevgilisi Mert Ramazan Demir'e ilginç gönderme Gizlice evlendikleri iddia edilmişti! Afra Saraçoğlu'ndan sevgilisi Mert Ramazan Demir'e... Haberi Görüntüle

KURTAŞ'IN BAKIŞLARI VİRAL OLDU

Ünlü çiftin romantik aşkları sosyal medyada büyük bir beğeni toplarken son zamanlarda çiftlerin birbirlerine olan bakışları viral olmuştu.

Birce Akalay'ı geçtiğimiz günlerde doğum gününde yalnız bırakmayan Kurtaş basın mensuplarıyla sohbet etti. 

Kurtaş ve Akalay çiftinin samimi sohbeti sırasında Kurtaş'ın sevgilisine olan bakışları ise dikkatlerden kaçmadı.

Prodüktörü gerçeği açıklamaktan kaçındı! Ünlü rapçi Sansar Salvo cezaevine girdi! Prodüktörü gerçeği açıklamaktan kaçındı! Ünlü rapçi Sansar Salvo cezaevine girdi! Haberi Görüntüle

'HEP AYNI NUMARALAR'

Aşk dolu bakışlarıyla gündeme gelen Kurtaş yapmacık bulunurken, ''bu bakışlar bayatladı', 'hep aynı numaralar', 'moda oldu bu bakışlar' gibi yorumlar yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading