Yandex Metrica
SON DAKİKA

Hiç kimse beklemiyordu! Volkan Demirel ve karısı Zeynep Demirel çifti boşanıyor mu? İddialara yanıt gecikmedi!

Hiç kimse beklemiyordu! Volkan Demirel ve karısı Zeynep Demirel çifti boşanıyor mu? İddialara yanıt gecikmedi!

Hatayspor eski Teknik Direktörü olan ünlü futbolcu Volkan Demirel, 13 yıllık eşi Zeynep Demirel ile boşanacakları öğrenildi. Çiftin daha önceden de boşanmak istedikleri ancak Hatay depremi nedeniyle boşanmayı erteledikleri  iddia edilmişti. Ancak Volkan Demirel yaptığı son sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla boşanma iddialarına yanıt verdi.  

Yaşam

21.05.2024, 08:45

Türkiye'nin başarılı futbolcularından olan Volkan Demirel ile Zeynep Sever Demirel 2010 ylında nikah masasına oturmuş 2014'te Yade'nin doğmasından sonra muutlu bir aile olarak gözlerden uzak yaşamaktaydılar. 2017'de de Yeda ismninde bir kızları daha olan çiftin mutlulukları ikiye katlanmıştı. 

2009 yılında Miss Belçika'ya katılan ve biricini seçilen Zeynep Sever eşi Volkan Demirel hakkında katıldığı bir programda, ''Aşk gerçekten bir duygudan ibaret ve geçici bir şey. İlk heyecanı, yoğun duyguları imkanı yok taşıyamazsın. Biz taşıyamadık! Realist tarafım ağır basıyor, ilk günkü heyecanı ararsan eğer, onun yerine başka bir şeyleri koymaya başlıyorsun. Ben öyle yaptım, muhtemelen Volkan da öyle yaptı.'' demişti.

Haç kolyesi taktı tepkiyi topladı! Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımı sevenlerini kızdırdı! Haç kolyesi taktı tepkiyi topladı! Şeyma Subaşı'nın sosyal medya paylaşımı... Haberi Görüntüle

HATAY DEPREMLERİNDEN ETKİLENMİŞLERDİ

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde de Hatay'da bulunan ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrısında bulunan Volkan ve Zeynep Demirel çifti depremden etkilenmişti.

Depremden sonra Hatayspor'da kalmaya devam eden Volkan Demirel hakkında eşi Zeynep Demirel, ''Onun depremden sonraki o manevi duruşu, Hatayspor'u bırakmaması, hayalinde olan kafasını karıştıran teklifler almasına rağmen, bir an bile düşünmeyip 'hayır ben Hatay'la devam edeceğim" demesi benim için yeniden aşık olma sebebi.'' demişti. 

Selanik yönetimi Sultan Abdülhamid'in vagonunu istiyor: Hemen depodan çıkarın Selanik yönetimi Sultan Abdülhamid'in vagonunu istiyor: Hemen depodan çıkarın Haberi Görüntüle

BOŞANMA KARARI ALDIKLARI İDDİA EDİLDİ

Ancak alınan son bilgilere göre çiftin evliliğini daha fazla yürütemediği Hatayspor'un eski Teknik Direktörü olan Volkan Demirel eşi ile yolları ayırmak için boşanma davası açtıkları iddia edilmişti. Ancak Volkan Demirel'in sosyal medy ahesabı İnstagram üzerinden yaptığı son paylaşıma göre ayrılık haberleri yalanlandı.

Londra rüyası kısa sürdü! Muhteşem Yüzyıl'ın Hünkarı Halit Ergenç Bergüzar Korel ile Türkiye'ye döndü! Londra rüyası kısa sürdü! Muhteşem Yüzyıl'ın Hünkarı Halit Ergenç Bergüzar... Haberi Görüntüle

BOŞANMA İDDİALARINI YALANLADI

Volkan Demirel sosyal medya hesabndan yaptığı açıklamaya göre, ''Bazen çoğu evlilikte olduğu gibi, tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davas açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz.'' açıklamsında bulundu. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading