Yandex Metrica
SON DAKİKA

Icardi'yi çıldırtacak paylaşım! Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den şaşırtan hamle!

Icardi'yi çıldırtacak paylaşım! Wanda Nara ile anılan rapçi L-Gante'den şaşırtan hamle!

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ve Mauro Icardi'nin boşanacakları haberlerinden sonra Nara'nın Icardi'yi rapçi L-Gante ile aldattığı iddia edilmişti. İkilinin ise sosyal medyada birlikte fotoğraf paylaştığı öğrenildi. 

Yaşam

17.07.2024, 10:41

Son dönemerde sosyal medyada büyük yanı uyandıran Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın boşanma haberleri sonrasında taraflar arasında sular durulmuyor. Wanda Nara sosyal medya hesabından ayrılık haberini doğrulamış,  "Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum, pişma değilim'' demişti. 

Wanda Nara Icardi'yi takipten çıkartmış birlikte paylaştıkları tüm fotoğrafları silmişti. İkilinin arasına üçüncü kişilerin girdiği öne sürülmüş ancak ara bu iddiaları reddetmişti. 

Şarkıcı Zara sevenlerini korkuttu! Yaptığı diyet hastanelere düşürdü! Şarkıcı Zara sevenlerini korkuttu! Yaptığı diyet hastanelere düşürdü! Haberi Görüntüle

L-GANTE'DEN ŞAŞIRTAN PAYLAŞIM

Ancak iddiaya göre Wanda Nara'nın ise ünlü rapçi L-Gante'nin müstehcen şarkı klibinde yer almış sonrasında ise ikilinin görüştükleri iddia edilmişti. 

Wanda Nara ile Icardi'nin boşanma haberlerinden sonra L-Gante sosyal medya hesabından Icardi ile fotoğrafını paylaşarak 'Bana soru sor' diyerek paylaşımda bulundu.

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

BİRLİKTE OLDUKLRI İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Wanda Nara'nın L-Gante ile birlikte bir gece kulübünde eğlendiği iddia edildi. Yaşanan olaylar ve iddialar sonrasında ise Galatasaray'ın yıldızı Icardi Avusturya kampında görüntülendi. Icardi'nin zayıf halleri dikkatlerden kaçmazken parmağındaki yüzüğü çıkartmadığı görüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading