Yandex Metrica

Sitede Ara

Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da konser vereceğini duyurdu!

Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da konser vereceğini duyurdu!

Tüm dünyayı kasıp kavuran ünlü şarkıcı Katy Perry sosyal medya hesabındanTürk hayranalrına büyük bir müjdeverdi. Ünlü sanatçı 15 yıl aradan sonra İstanbul'da konser vereceğini açıkladı.

Yaşam

27.06.2024, 11:38

Dark Horse, Wide Awake, California Gurls, Firework, Hot N Cold, E.T gibi şarkılarla tüm dünyayı kasıp kavuran Türkiye'de de milyonlarca kişiyi kitleler halinde peşinde sürükleyen 39 yaşındaki ünlü şarkıcı Katy Perry hayranlarına müjdeyi verdi. 

Ünlü şarkıcı Şimal kanserle mücadelesini anlattı! 'Korkumdan ağlıyorum' diyerek gözyaşlarına boğuldu! Ünlü şarkıcı Şimal kanserle mücadelesini anlattı! 'Korkumdan ağlıyorum' diyerek gözyaşlarına... Haberi Görüntüle

KATY PERRY TÜRKİYE'YE GELİYOR

Ünlü sanatçı sosya medya hesabı instagram üzerinden açtığı canlı yayında 15 yıl sonra ''KP6 Dünya Turu'' kapsamında İstanbul'da konser vereceğini açıkladı.  Ünlü sanatçının en son 2009 yılında ''Hello Katy Your'' ile İstanbul' a gelmişti. 

'Chloe'den boşandığı için üzülüyor' denildi! Serdar Ortaç eski eş sorusuna ateş püskürdü! 'Chloe'den boşandığı için üzülüyor' denildi! Serdar Ortaç eski eş sorusuna... Haberi Görüntüle

HAYRANLARINI HEYECALANDIRDI

Yeni albümü ile Türk hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü sanatçı Perry'nin Türkiye'ye geleceği haberi hayrnları tarafından büyük heyecan yarattı.  Dünyaca ünlü sanatçının konserine dair detaylar henüz netlik kazanmadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading