Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın torbacısı onu ele verdi! Karar verildi: Feyza Civelek zorla getirilecek!

Kızılcık Şerbeti Nilay'ın torbacısı onu ele verdi! Karar verildi: Feyza Civelek zorla getirilecek!

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek şu sıralar özel yaşantısıyla gündemden düşmüyor. Feyza Civelek hakkında ortaya atılan uyuşturucu iddiası magazin gündeminde çok konuşuldu. Uyşturucu madde ticretinden yakalanan bir şahsın üstü polisler tarafından aranırken şahsın yanına gelerek “Getirdin mi malzemeyi” demesi üzerine uyuşturucu alışverişi yaptığı anlaşılan Feyza Civelek ekipler tarafından gözaltına alındı.Civelek'in uyuşturucu siparişi verdiği Selçuk Ç.'nin yargılamasını yapan mahkeme, ünlü oyuncunun 'tanık' sıfatıyla dinlenmesi için zorla getirme kararı çıkarttı. Selçuk Ç., "Feyza ile 1.5 yıldır arkadaşız. Ben maddeyi torbacıdan alıp Feyza'ya götürüyordum. Beraber içecektik. İçmeden polis yakaladı" dedi.

Yaşam

20.05.2024, 18:27

Kızılcık Şerbeti adlı dizide Nilay karakterini canlandıran oyuncu Feyza Civelek'in adı bu kez uyuşturucu madde oparasyonuna karıştı. İddiaların ardı arkası kesilmezken Feyza Civelek'in uyuşturucu skandalıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Civelek'in uyuşturucu temin etmeye çalıştığı isim olan Selçuk Ç.'nin 'Uyuşturucu veya uyuşturucu madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan yargılandığı davada önemli bir karar çıktı. Selçuk Ç'nin yargılanmasını yapan mahkeme ünlü oyuncunun tanık sıfatıyla dinlenmesi için zorla getirilmesine karar verdi.

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan kötü haber! Kızı sevenlerinden dua istedi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan kötü haber! Kızı sevenlerinden dua istedi! Haberi Görüntüle

"BİRLİKTE TAKILACAKTIK"

 Mahkemede ifade veren Selçuk Ç., Feyza Civelek'le nasıl tanıştığını anlattı. Olay günü işten çıkıp evine gittiğini ve alkol aldığını söyleyen Selçuk Ç., Civelek'in kendisini gece 03.30 gibi aradığını, kendisinin ise "Tamam geliyorum takılalım" dediğini belirtti.

Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim için Türkiye'ye geliyor! Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim... Haberi Görüntüle

"FEYZA İLE İLŞİKİM VARDI"

Civelek'le kendisinin daha önce ilişkisi olduğunu iddia eden Selçuk Ç., "Maaşımdan 4 bin lira ile uyuşturucu madde aldım. Tam evinin önüne geldim polisler beni yakaladı. Feyza da medyaya düşmemek için bu şekilde ifade veriyor. Benim Beşiktaş'ta bir müşterim vardı. Beni kahve içmeye çağırmıştı. O vesileyle Feyza ile tanıştım" dedi.

Sıcaklar 6 derece birden artıyor! Meteorolojiden vatandaşlara sıcaklık uyarısı geldi! 18 Haziran Salı 2024 hava durumu Sıcaklar 6 derece birden artıyor! Meteorolojiden vatandaşlara sıcaklık uyarısı geldi!... Haberi Görüntüle

ZORLA GETİRİLECEK

Mahkeme heyeti davada dinlenmeyen tanıkların dinlenmeleri için işlem yapılmasını ve sanığın tutukluluk halinin devamını istedi. Mahkeme de verdiği ara kararda, sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Mahkeme, Civelek'in 'tanık' sıfatıyla dinlenmesi için zorla getirilmesi kararı vererek duruşmayı erteledi.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading