Yandex Metrica
SON DAKİKA

MasterCherf Türkiye programında talihsiz olay! Yarışmacının tabağından çıkanlar şeflerin midesini bulandırdı!

MasterCherf Türkiye programında talihsiz olay! Yarışmacının tabağından çıkanlar şeflerin midesini bulandırdı!

Ekranların sevilen programlarından olan MasterChef Türkiye yarışmasının dün akşam ki yeni bölümünde akılalmaz bir olay yaşandı. Enes isimli yarışmacı tabağını şeflere sunduğunda tabağın içinden poşet çıktı. Somer Şef'in midesi bulanırken diğer şefler şaşkınlık içinde kaldı. 

Yaşam

22.07.2024, 12:28

TV8 ekranlarının sevilen programlarından olan MasterChef Türkiye Danillo Zanna, Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçıkaya'nın sunumuyla ekranlarda yeni sezonuyla izleyicilerle buluştu. 

Mahallenin Muhtarları'nın sevilen karakteri Sevil Üstekin hayatını kaybetti Mahallenin Muhtarları'nın sevilen karakteri Sevil Üstekin hayatını kaybetti Haberi Görüntüle

BÜYÜK TALİHSİZLİK 

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde ise yarışmacı Enes büyük bir talihsizlik yaşadı. Ana kadroda devam etmek için kıyasıya mücadele veren yarışmacıar tavuk ciğeri kullanarak yemek yaptı. 

Yarışmacı Enes Yüksük Çorbasını yaparak şeflere değerlendirmesi için sundu. Ancak Mehmet Şef yemekten bir kaşık aldığı an tabakta ne olduğunu anlamadığı bir şey fark etti. 

Deniz Uğur oğlunun babasında kalmasına izin vermedi! Ablası Ayşe Nazlı küplere bindi: İğrenç yorumlarıyla... Deniz Uğur oğlunun babasında kalmasına izin vermedi! Ablası Ayşe Nazlı... Haberi Görüntüle

YEMEKTEN POŞET ÇIKTI

Şefler tabaktan çıkanın poşet olduğunu fark edince, Mehmet Şef, 'Poşet oğlum bu' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Yarışmacı Enes ise, 'imkansız' dedi. Yarışmacıya kamera görüntüleri izletildi ve Enes'in tereyağı keserken poşeti de keserek tavaya eklediği görüldü. 

Yarışmacılar ve şefler şok içinde kalırken Enes'in tabağı değerlendirmeye alınmadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading