Yandex Metrica

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu!

Melek Baykal ekranlara geri dönüyor! İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosuna dahil oldu!

Cennet Mahallesi'nde Pembe karakterini canlandıran usta oyuncu Melek Baykal uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ünlü sanatçı Melek Baykal İnci Taneleri dizisi kadrosuna dahil olacağı öğrenildi.

Yaşam

29.06.2024, 15:23

Cennet Mahallesi, Akasya Durağı, Hayat Bağları, Türk Malı, Bursa Bülbülü gibi projelerde yer almış 69 yaşındaki usta oyuncu Melek Baykal ekranlara geri dönüyor.

Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü televizyoncu hakkında suç duyurusunda bulunuldu! Ayhan Sicimoğlu önce çalışanını darp etmiş sonra 'kumpas' demişti! Ünlü... Haberi Görüntüle

MELEK BAYKAL İNCİ TANELERİ'NDE

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi olan başrollerinde Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan gibi ünlü isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisinin kadrosuna usta sanatçı Melek Baykal dahil oluyor. 

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının nedenini açıkladı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının... Haberi Görüntüle

YILMAZ ERDOĞAN'IN DİZİSİNE ÖVGÜ YAĞDIRMIŞTI

Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde İnci Taneleri dizisini övmüş, "Birçok proje okuyorum. İçime sinen bir iş olursa tabi ki sevenlerimle buluşurum. Ekranlara döneceksem bu içime sinen bir şey olmalı. Her şey para değil". Her yapımcıyla çalışılmaz, kendimi huzurlu ve kafam rahat hissetmek isterim. En beğendim projeler BKM çıkışlı olanlar'' demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading