Yandex Metrica
SON DAKİKA

Milyonda bir görülen hastalığa yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı Celine Dion kameralar karşısında nöbet geçirdi!

Milyonda bir görülen hastalığa yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı Celine Dion kameralar karşısında nöbet geçirdi!

Titanic filmi 'My Heart Will Go On'' şarkısını seslendiren dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion milyonda bir görülen 'katı kişi sendromu''na yakalandığını duyrmuştu. Ünlü şarkıcının belgeseli izleyiciyle buluşurken kameralar karşısında geçirdiği nöbet ise herkesi derinden sarstı.

Yaşam

27.06.2024, 12:42

Aralık 2020 yılında katı kişi sendromuna yakalanan 56 yaşındaki ünlü şarkıcı Celine Dion'un 'I Am: Celine Dion' isimli hayatını konu alan belgesel filmi yayınlandı.  17 yıldan fazladır nadir görülen nörolojik hastalığını gizleyen ünlü şarkıcı Dion, belgesel filminde hastalığına ilişkin detayları paylaştı. 

19 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ÇEKİM ESNASINDA NÖBET GEÇİRDİ

Ünlü şarkıcı nefes almakta zorlandığını, vücudunu hareket ettiremediğini belirtmesi ile birlikte kameralar karşısındayken aniden nöbet geçirdi. Dion'un yönetmeni Irene Taylor, "Nöbet geçirmesini hiç kimse beklemiyordu. Bunu hiç konuşmamıştık. Çekim esnasında böyle bir şeyin olabileceğini hiç düşünmemiştik" dedi.

Ne yapacağını bilemeyen ve çekime devam etmek zorunda kaldığını belirten yönetmen Taylor, "Ona fiziksel anlamda yardım edemezdim, bunun için başkaları vardı. Kendime 'Yapmam gereken bir iş var. Bu görüntüyü sonra kullanır mıyız bilmiyorum ama çekmeye devam edeceğim' dedim. Çünkü 8 aydır Celine'i çekiyordum ve bana hiç durmamı söylemedi. Hatta bana 'İznimi istemeden ne istersen yap' dedi. Ben de işimi yaptım" ifade etti. 

Ünlü oyuncu Dilara Akyüksek'ten eşi benzeri görülmemiş davranış! Sokak ortasında önce ağladı sonra kendini tuvalete kilitledi! Ünlü oyuncu Dilara Akyüksek'ten eşi benzeri görülmemiş davranış! Sokak ortasında... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER BELGESELE DAHİL EDİLDİ

Dion nöbet geçirdiği anların da filmde yerini almasını istediğini belirttiği için yönetmen filme dahil etmek zorunda kaldığını ve hastalığa ilişkin detayların da sunulmasını istediği öğrenildi. 

Ünlü şarkıcı geçirdiği nöbete dair Today Show'da, "Sanki biri sizi boğuyormuş, gırtlağınıza baskı yapıyormuş gibi hissediyorsunuz" söyledi. Şarkıcı ayrıca kaburgası, omuzları ve karnındaspazma yol açan hastalığı hakkında konuştu. Dion,  "Bazen bunlar o kadar şiddetleniyordu ki bir noktada kaburgalarım kırılmıştı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading