Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Nagihan Alçı'ya bay bay! Sarmaş dolaş pozunu hiç çekinmeden paylaştı! İşte ROK'un yeni aşkı...

Nagihan Alçı'ya bay bay! Sarmaş dolaş pozunu hiç çekinmeden paylaştı! İşte ROK'un yeni aşkı...

Nagehan Alçı'dan boşanan Rasim Ozan Kütahyalı yeni aşkıyla sarmaş dolaş pozunu paylaştı. Kütahyalı'nın o paylaşımana sosyal medyadan yorum yağdı. 

Yaşam

27.05.2024, 15:14

Gazeteci Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz yıl 13 yıllık evliliklerini aniden sonlandırma kararı almıştı. Nagehn Alçı'dan boşanan Rasim Ozan Kütahyalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni aşkını herkese gösterdi. 

2010 yılında evlenen Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı'nın evliliği 2023 yılında tek celsede noktaladı. Nagehan Alçı boşanmanın ardından "Anlaşmalı, dostça, güzel bir şekilde bitirdik" derken Kütahyalı ise "Güzel, dostça, anlaşmalı olarak boşandık. Her şey iyi" diyerek basın mensuplarına açıklamada bulunmuşlardı.

Şarkıcılıktan oyunculuğa! Şarkıcı Hadise'nin ilk dizisi ve parnteri belli oldu! Şarkıcılıktan oyunculuğa! Şarkıcı Hadise'nin ilk dizisi ve parnteri belli oldu! Haberi Görüntüle

ESKİ EŞE GÖNDERME Mİ?

Önceki gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Nagehan Alçı takipçilerinin kafasını karıştırdı. Paylaşımında isim vermeden dolandırıcılık ve hırsızlık iddialarında bulunan Alçı, yazdıkları, eski eşine bir gönderme olarak düşünüldü.

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni isimler geliyor! Yeni sezonda gelecek oyuncular belli oldu! Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni isimler geliyor! Yeni sezonda gelecek oyuncular... Haberi Görüntüle

"KRİMİNEL KAFA"

'Kriminel kafa', 'Adi hırsız', 'Sülük', 'Şeytani bir dolandırıcı' gibi ifadeler kullanan Alçı'nın bu paylaşımından sonra gözlerin çevrildiği Rasim Ozan Kütahyalı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Yeni aşka yelken açan Rasim Ozan Kütahyalı, sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğrafını paylaştı. 

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın o paylaşımı;

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading