Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Öpüşmekten düz yolda yürüyemediler! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in o halleri sosyal medyada viral oldu!

Son olarak Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısıyla ses getiren ünlü sanatçı Serenay Sarıkaya, Mert Demir ile aşk yaşamaya başlamış yılın en çok konuşulan çifti olmuşlardı. İkilinin bir mekandan çıkarken öpüştükleri anlar görüntülendi. 

Yaşam

25.06.2024, 12:42

Ateşe Düştüm şarkısıyla popüleriğini arttıran 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Mert Demir, 31 yaşındaki Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamış, ikili bir mekan çıkışı görüntülenmişti. 

Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni isimler geliyor! Yeni sezonda gelecek oyuncular belli oldu! Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni isimler geliyor! Yeni sezonda gelecek oyuncular... Haberi Görüntüle

REKLAM AŞKI İDDİALARINA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Şahmaran, Aile ve Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle büyük bir başarıya imza atan ünlü şarkıcının, Mert Demir ile reklam aşkı olduğu iddiasına tepki göstermişti. 

İkili şarklarını ulu orta yaşamaya başlayınca mekan çıkışlarında da sık sık görüntülenmeye başladılar.

Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler viral oldu! Avatar Atakan Survivor adasını çekti! Sercan Yıldırım'ı tuvalette yakaladığı görüntüler... Haberi Görüntüle

ÖPÜŞÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİLER

Ünlü çift 2.Sayfa' da yer alan habere göre, önceki gün bir mekan çıkışı görüntülendi. 

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, bir mekan çıkışı öpüşürken görüntülendi. Çift birbirlerini öpücüğe boğarkeni o görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading