Yandex Metrica
SON DAKİKA

Romantik aşık Acun Ilıcalı'dan sevgilisiyle pozlar! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı binlerce yorum yağdı!

Romantik aşık Acun Ilıcalı'dan sevgilisiyle pozlar! Tişört detayı dikkatlerden kaçmadı binlerce yorum yağdı!

Türkiye'nin başarılı sunucularından olan Acun Ilıcalı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın yeni yaşını kutladı. Ünlü sunucunun siyah tişört yerine beyaz gömlek giydiğini gören hayranları ise sosyal medya hesabından binlerce yorum yağdırdı.

Yaşam

03.07.2024, 09:19

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, iş hayatıyla sık sık gündemini koruyor. Özel hayatıyla da adını sıkça duyduğumuz 55 yaşındaki televizyoncu Şeyma Subaşı ile boşanmasının ardından kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Gizlice evlendikleri iddia edilmişti! Afra Saraçoğlu'ndan sevgilisi Mert Ramazan Demir'e ilginç gönderme Gizlice evlendikleri iddia edilmişti! Afra Saraçoğlu'ndan sevgilisi Mert Ramazan Demir'e... Haberi Görüntüle

SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜN KUTLADI

Ünlü televizyoncu sevgilisinin doğum gününde sosyal medya hesabından dikkatlerden kaçmayan bir paylaşımda bulundu.

Ilıcalı 14 milyon takipçili instagram hesabından sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Baş baş romantik bir yemek yiyen ikilinin beyazlar içinde olması dikkatlerden kaçmadı. 

Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Nice mutlu yaşların olsun, gözlerin hep böyle gülsün. Devamını biliyorsun zaten" dedi.

Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu Beren'i yerim' sözleri tepki topladı! Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu... Haberi Görüntüle

BEYAZ GÖMLEK GİYMESİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Görkemli mavi bir pasta ile sevgilisinin doğum gününü kutlayan Ilıcalı'yı yıllar sonra beyaz kıyafetle göre hayranları ise yorumlara akın etti.  

Ilıcalı'nın hayranları, ''Beyaz gömlek mi? Fotomontaj mı bu?'', 'beyaz gömlekten sonra seni seviyorum demesen de olur abi'', ''siyah renk,  kendini hiç bu kadar terk edilmiş hissetmemiştim'' gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading