Yandex Metrica
SON DAKİKA

Şarkıcı Teoman'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler: Öyle bir karizmatik gücü var ki...

Türkiye'nin sevilen rock şarkıcılarından olan Teoman Yakupoğlu geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıklamış, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş teşekkürlerini dile getirmişti. Ünlü şarkıcı bu kez de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözleriyle gündeme geldi. Şarkıcı Teoman, Şarkıcı Teoman, katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili "Erdoğan'ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor'' dedi.  

Yaşam

26.06.2024, 22:11

Sosyal medyada ve magazin dünyasında sık sık açıklamalarıyla gündeme gelen ünlü sanatçı Teman geçtiğimiz gğnlerde vasiyetinin dörtte birini kimsesiz çocuklara bağışlayacağını duyurmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş teşekür mesajı yollamış, "Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın, mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklarımıza bağışlayacağını ifade etmesinden büyük bir mutluluk duydum. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu karar nedeniyle teşekkür ediyorum" demişti. 

Candaş Tolga Işık'ın TV100 ekranlarında sunduğu 'Az Önce Konuştuk' programına katılan 56 ünlü şarkıcı Teoman Yakuoğlu kariyeri ve özel hayatı hakkında şaşırtan açıklamlarda bulundu. 

Candan Tolga Işık'ın 'Siz entelektüel misiniz?' Sorusuna ünlü sanatçı, ''Değilim. Hayatım entel dantel kitapları okumakla geçti. Ama entel çok bayıldığım bir şey değil. Onun yerine hanzo olarak görülmeyi tercih ederim. Entel Teoman’ı sevmiyorum ben.'' dedi.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının nedenini açıkladı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i isyan etti! Meryem Uzerli dizilerde rol almamasının... Haberi Görüntüle

DÜNYA VE TÜRKİYE SİYASETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Candaş Tolga'nın 'Dünyada siyaset sağa doğru mu meylediyor?' sorusuna ise ünlü şarkıcı, ''Acayip! Çok ilginç bir dünya. Ama Türkiye'yi başka türlü değerlendirebilirsin. Yeniden Refah Partisi yüzde 7 oy aldı, milliyetçiler oy kaybetti vesaire..." dedi.

Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaevine girdi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ünlü spiker ile evlendi! Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaevine girdi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Ünlü saantçı Teoman sonrasında ise, ''Ama Türkiye’deki kişi kültü çok önemli. Erdoğan’ın öyle bir karizmatik gücü var ki, arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor.'' dedi.

Candaş Tolga Teoman'a, "Benzer karizmayı İmamoğlu ve Yavaş'ta da görüyor musun seçim sonuçlarına bakınca?" sorusunu yöneltince ünlü şarkıcı, "Benzer demeyeyim ama onların da karizmatik figürler olduğu kesin." dedi.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading