Yandex Metrica
SON DAKİKA

Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen Ahmet Kaya itirafı: Kendimi kesmek istiyorum

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı TikTok yayınında ''1970’te biz Kürtçe selam veremezdik. Annem Urfalı, bana Kürtçe öğretirdi ve konuşamazdık. Ama Ahmet Kaya... 96’da herif çıktı sahneye ve bunu yaptı. Tutuklanacağını biliyordu. Ne cesaretmiş ya. O yıllara döndüğüm zaman kendimi kesmek istiyorum. Allah bin belamı versin.'' dedi.

Yaşam

22.05.2024, 00:57

Son zamanlarda hastalıklarıyla ve sosyal medyada yaptığı gaflarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı TikTok yayınında Ahmet Kaya ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

1996 yılında Ahmet Kaya’ya çatal fırlatma olayıyla uzun süre tartışma konusu olan ve konusu açıldığında akla ilk gelen isimlerin başında yer alan Serdar Ortaç, yeniden gündem oldu. 

Serdar Ortaç, sosyal medyaya düşen görüntülerde annesinin Urfalı olduğunu ve kendisine Kürtçe öğrettiğini söyledi.

Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton hasta oldu! Bir kötü haber de prensesten geldi! Kraliyet ailesi hastalıkla boğuşuyor! Önce Kral Charles sonra Kate Middleton... Haberi Görüntüle

''1970'DE KÜRTÇE SELAM VEREMEZDİK''

Yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık duyduğunu belirten Serdar Ortaç, “1970’te biz Kürtçe selam veremezdik. Annem Urfalı, bana Kürtçe öğretirdi ve konuşamazdık ama Ahmet Kaya... 96’da herif çıktı sahneye ve bunu yaptı ve herkese rağmen yaptı. Tutuklanacağını biliyordu. Ne cesaretmiş ya. Çünkü müziği çok güzeldi.” dedi.

Cannes'e giden oyuncuları çıplaklıkla eleştirdi! Ünlü oyuncudan ortalığı karıştıracak bir açıklama daha Cannes'e giden oyuncuları çıplaklıkla eleştirdi! Ünlü oyuncudan ortalığı karıştıracak bir... Haberi Görüntüle

''KENDİMİ KESMEK İSTİYORUM''

Serdar Ortaç sözlerinin devamında ''Kendimi kesmek istiyorum o yıla döndüğüm zaman. Sen hatırla abi. Ben 55 yaşındayım. '' ifadelerini kullandı.

Dünya Güzellerim Tatilde programında Safiye Soyman herkesi kahkahaya boğdu! Su jeti yapan ünlü sanatçının halleri gülmekten kırdı geçirdi! Dünya Güzellerim Tatilde programında Safiye Soyman herkesi kahkahaya boğdu! Su... Haberi Görüntüle

OLAYIN GEÇMİŞİ

Hatırlanacağı üzere bir döneme damgasını vuran ve hayatını kaybettikten sonra bile şarkıları dillerden düşmeyen Ahmet Kaya, Magazin Gazetecileri Derneği'nin 1999'da düzenlediği ödül töreninde sahnede yaptığı konuşma sırasında Kürtçe şarkısına klip çekmek istediğini söylemiş ve salondakilerin fiziki ve sözlü saldırısına maruz kalmıştı. Ahmet Kaya'ya saldıran şarkıcılardan olan Serdar Ortaç, sahneye fırlayarak İstiklal Marşı'nı okumuştu. Bu olayın ardından Ahmet Kaya, Fransa'nın başkenti Paris'te sürgün hayatı yaşamıştı. Ahmet Kaya, 16 Kasım 2000 yılında geçirdiği kalp krizi sonucu Paris'te hayatını kaybetmişti.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading