Yandex Metrica
SON DAKİKA

Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in konserinde çılgınlar gibi eğlendi! Giydiği tişört detayı ise herkesi şaşırttı!

Geçtiğimiz günlerde sokak ortasında dudak dudağa görüntülenen Serenay Sarıkaya sevgilisi Mert Demir'in Harbiye'deki konserinde doyasıya dans edip eğlendi. Ünlü oyuncu sevgilisinin şarkılarıyla kendinden geçerken giydiği tişört ise sosyal medyada gündem oldu.

Yaşam

26.06.2024, 10:41

Sosyal medyada birbirlerinin gönderilerini paylaşan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir geçtiğimiz aylarda bir mekan çıkışı görüntülenerek aşkları belgelenmişti. 

29 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 29 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

REKLAM AŞKIYLA GÜNDEME GELMİŞLERDİ

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde başrol oynayan ve dizinin partisine katılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'ya ise muhabirler reklam ilişkisi olduğuna dair söylentiler hakkında soru sormuş ünlü oyuncu ise 'gerekesiz' bulduğunu belirterek söz konusu olmadığını belirtmişti.

Geçtiğimiz gün ise İstanbul'da bir mekan çıkışı görüntülenen ünlü çift yolda yürürken dudak dudağa görüntülenmiş o halleri ise sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Son olarak dün akşam şarkıcı Mert Demir'in Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde verdiği konsere katılan Serenay Sarıkaya ise sevgilisinin şarkılarıyla kendinden geçti.

Ünlü şarkıcı sevgilisinin konerine koşarak, ''en sevdiğim şarkı çalıyor'' diyerek muhabirleri es geçti. Serenay Sarıkaya'nın konserde giydiği Mert Demir baskılı tişörtü ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading