Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sevgilisini öpmeye doyamadı! Kızılcık Şerbeti'nin Görkemi Öge Özacar'ın ünlü iş adamıyla samimi halleri gündem oldu!

Sevgilisini öpmeye doyamadı! Kızılcık Şerbeti'nin Görkemi Öge Özacar'ın  ünlü iş adamıyla samimi halleri gündem oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar, sevgilisi ünlü iş adamı Oğuz Özmen ile baş başa tatilde görüntülendi. İkilinin samimi halleri magazin dünyasında gündem oldu. 

Yaşam

22.07.2024, 17:23

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti'nde Görkem karakterini canlandıran Özge Özacar, gönlünü Gaziantep'in ünlü ailelerinden olan Oğuz Özmen'e kaptırdı. 

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

AŞKLARI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Ailesinin un firmasının başkan yardımcısı olan Oğuz Özmen ile birikte görüntülenmemek için gayret gösteren Özacar Nisan ayından veri aşk yaşadığı sevgilisiyle görünütlenerek gündeme düştü. 

Danla Biliç milli futbolcu ile plajda görüntülendi! Aşkları belgelenen çiftten ilk kare geldi! Danla Biliç milli futbolcu ile plajda görüntülendi! Aşkları belgelenen çiftten... Haberi Görüntüle

ÖPMEYE DOYAMADI

İbiza'ya baş başa tatile giden ikili, birlikte fotoğraf paylaştı. Çift İbiza tatili sonrasında soluğu Bodrum'da aldı. Özge Özacar sevgilisi Özmen ile birlikte otelin iskelesinde sarmaş dolaş görüntülendi. 

İkili birbirlerini öpmeye doyamazken, sürat teknesine binerek iskelden ayrıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading