Yandex Metrica
SON DAKİKA

Survivor bitti kavga bitmedi! Yarışmacılar sosyal medyayı birbirine kattı: Açtırma bayramlık ağzımı

Survivor bitti kavga bitmedi! Yarışmacılar sosyal medyayı birbirine kattı: Açtırma bayramlık ağzımı

Survivor All Star 2024 yılı geçtiğimiz hafta Ogeday'ın şampiyon olmasıyla son bulmuştu. Ancak bu yıla damgasını vuran Yunus Emre ve Nagihan'ın tartışmaları ada hayatında kalmadı ve İstanbul'da da devam etti. İkilinin sosyal medyadaki atışmaları gündem oldu.  

Yaşam

18.06.2024, 18:24

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın TV8 ekranlarındaki sunumuyla gündeme gelen Türkiye'nin izlenme rekorları kıran Survivor All Star programı geçtiğimiz günlerde mavi takımdan Ogeday'ın kazanmasıyla son bildi.

Ancak programda Yunus Emre ve Nagihan'ın tartışmaları gündeme gelirken İstanbul'da da ikilinin tartışmaları devam etti.

Mert Demir hayranlarını kızdırdı! Konserin ortasında sahneyi terk eden şarkıcıya tepki yağdı! Mert Demir hayranlarını kızdırdı! Konserin ortasında sahneyi terk eden şarkıcıya... Haberi Görüntüle

TARTIŞMA YENİDEN ALEVLENDİ

Yunus Emre instagram hesabından,  "Survivor'dan beri benden dayak yemeye çalışıyorsun sen ne değişik bir manyaksın. Git kestir söz döveceğim lan seni" dedi.

Yunus Emre'nin sözlerine sinirlenen Nagihan ise "Daha önce eşine şiddet uygulamış bir canlı şimdi de bana karşı kadına şiddeti devam ettiriyor. Bilmediğimiz şey değil bunlar. Senden olunca şaşırmadığımız şey bunlar. Ama şunu unutma Muz Cumhuriyeti değil burası hatırlatayım istedim" dedi.

Apple mi? Microsoft mu? Dünya'nın en değerli şirketi belli oldu! Apple mi? Microsoft mu? Dünya'nın en değerli şirketi belli oldu! Haberi Görüntüle

EŞİNİN HAMİLELİĞİNDEN ŞÜPHE DUYDU

Nagihan Karadere ise yaptığı paylaşımda, "Tiyniyetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo! Eceli gelen müptezel köpek cami duvarına işermiş! Senin adada yaptığın her pisliğini A'dan Z'ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız! Yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun?" dedi.

Tepkiler çığ gibi: Deniz Akkaya'dan yeni ifşa! Kızıyla ilgili görüntüleri yayımladı! Tepkiler çığ gibi: Deniz Akkaya'dan yeni ifşa! Kızıyla ilgili görüntüleri... Haberi Görüntüle

''AKILLANMAZSIN SEN''

Nagihan sonrasında ise, "Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri o yüzüğü ne için feda ettiğine hiç girmiyorum benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri ah ah seni pis müptezel seni sarı sıçan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın kendin kaşındın kendin. Alenen beni dövmekle tehdit ediyorsun akıllanmazsın sen. Böyle devam et bakalım soluğu nerede alacaksın ben de merak ediyorum." açıkladı.

Tepkiler çığ gibi: Deniz Akkaya'dan yeni ifşa! Kızıyla ilgili görüntüleri yayımladı! Tepkiler çığ gibi: Deniz Akkaya'dan yeni ifşa! Kızıyla ilgili görüntüleri... Haberi Görüntüle

ATIŞMALARI DEVAM ETTİ

Nagihan'ın açıklamalarından sonra ise Yunus Emre,  "Nagihan denen şizofreni hastası, iğrenç yaratık yargı karşısında hesap verecek. Ben onunla dans edecek değilim hakimlerimize yapsın şovunu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading