Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Ünlü rapçi Sefo İstanbul trafiğine çözüm buldu! Davete helikopterle katılınca gündem oldu!

Ünlü rapçi Sefo İstanbul trafiğine çözüm buldu! Davete helikopterle katılınca gündem oldu!

Son dönemlerde yayınladığı şarkılarıyla gündem olan 26 yaşındaki ünlü rapçi Sefo İstanbul'da katıldığı bir davete helikopter ile katılması dikkat çekti. 

Yaşam

28.06.2024, 17:13

Türkiye'nin başarılı rap sanatçılarından olan ve adını sık sık duyurmayı başaran Seyfullah Sağır lakaplı ünlü rapçi Sefo Isabella, Binito, Araba, Affettim, Imparator gibi şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesi yakalamış,  genç kitlelerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. 

Yılmaz Güney'in filmine ilk itiraz geldi! Usta oyuncu Nebahat Çehre filme tepki gösterdi! Yılmaz Güney'in filmine ilk itiraz geldi! Usta oyuncu Nebahat Çehre... Haberi Görüntüle

DAVETE HELİKOPTERLE GİTTİ

26 yaşındaki ünlü rapçi sıksık gündeme gelirken İstanbul trafiğinden kurtulmanın formülünü buldu. Ünlü rapçi Sefo, katıldığı bir davete araba ile gitmekyerine helikopterle gitmesi büyük şaşkınlık yarattı.

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı! Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini... Haberi Görüntüle

''ÇOK TRAFİK VARDI''

Davete geç kalmamak için helikopterle giden ünlü rapçi o 'Trafik vardı gerçek anlamda o yüzden helikopter ile geldik' dedi. Sosyal medyada ise birçok kullanıcı Sefo'nun helikopterle etkinliğe katılmasına tepki gösterdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading