Yandex Metrica
SON DAKİKA

Yaptığı evler yeniden gündem olmuştu! Mimar Selim Bey yıllar sonra itiraf etti!

Yaptığı evler yeniden gündem olmuştu! Mimar Selim Bey yıllar sonra itiraf etti!

Evleri yeniden dekor edip düzenleyen Mimar Selim Bey bir döneme damgasını vurmuştu. Son dönemlerde sosyal medya da yaptığı evlerle gündem olan Selim Bey'den yıllar sonra şaşırtan bir itiraf geldi.

Yaşam

22.07.2024, 17:24

2012 yılında Kanal D ekranalrına gelen Mimar Selim Bey olarak bilinen Selim Yuhay, programa başvuran kişilerin evlerini yeniden dekor etmiş, 2015 yılında ise yayın haytına son vermişti.

Programın birçok kez tekrarı yayınlansa da son zamanlarda sosyal medya da Mimar Selim Bey ve dekor ettiği evler yeniden gündem oldu. 

Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor' diyerek gözdağı verdi! Özcan Deniz tehditlerin dozunu arttırdı! Kız kardeşine 'Hazırladığım video duruyor'... Haberi Görüntüle

DEKOR ETTİĞİ EVLER  GÜNDEM OLDU

Ünlü mimar Selim Yuhay, Ömer'le Anılar adlı youtube programına katıldı ve büyük itiraflarda bulundu. Mimar Selim Bey son dönemlerde yaptığı evlerle sosyal medayda kullanıcıları güldürmeyi başarmıştı. 

Selim Bey kendisine yapılan videoyu izledi ve yaptığı evlere girmekten korkutuğunu belirterek, "Yaptığım evlere gitmekten korkuyorum. Belki yanlış bir şey yapmışızdır, tavan düşmüştür" dedi.

Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara ateş püskürdü! Hande Yener'in Yusuf Dikeç açıklaması olay oldu! Annesine yapılan yorumlara... Haberi Görüntüle

''SATIRLA KOVALANDIM''

Mimar Selim Bey yüzlerce insanın evini yeniden dekor ettiğini belirtirken bir programın bir bölümünde başına gelenleri anlattı. Selim Bey,  "Bir bölümde ise satır ile kovalandım ve balkondan atlamak zorunda kaldım" diyerek herkesi şaşırttı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading