Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı!

Yerli DiCaprio Arda Kural 'yeniden başlamak zorundayım' dedi! Yeni mesleğini anlattı!

Emret Komutanım dizisiyle büyük bir ün yakalayan yerli DiCaprio lakaplı Arda Kural, Esra Ezmeci'nin programına katıldı. Kural, yeni mesleğini duyururken son hali dikkatlerden kaçmadı.

Yaşam

28.06.2024, 17:13

Eyvah Kızım Büyüdü, Kuzenlerim, Lise Defterim, Emret Komutanım gibi dizilerde rol alan 44 yaşındki ünlü oyuncu Ahmet Kural son hali ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Yaşadığı sıkıntılar ile gündeme gelen bir süre psikolojik sıkıntı çeken ünlü oyuncu Arda Kural, Esra Ezmeci'nin youtube programına katıldı.  

Psikoz teşhisi konulan ünlü oyuncu Kural, artık setlere geri dönmek istemediğini belirterek 'hayatıma yeniden başlamak zorundayım' dedi.

Candan kardeşler imana geldi! 'Bir şey dersiniz diye çekindim' dedi! Kapanmak istediğini açıkladı! Candan kardeşler imana geldi! 'Bir şey dersiniz diye çekindim' dedi!... Haberi Görüntüle

YENİ MESLEĞİNİ DUYURDU

Yeni mesleğini anlatan ünlü oyuncu artık madencilikle iliglendiğini belirterek, 'Çok aslında anlatılacak bir şey değil. Sadece atölyesi var. Bir odam atölye orada değerli taşlar, değersiz taşları ve metali inceliyorum. Madencilik hakkında düşünüyorum. Altın tüccarlığı, elmas tacirliği gibi' ifade etti. 

Şarkıcı Teoman vasiyetini açıklamıştı! Ünlü şarkıcının örnek davranışına o bakandan 'teşekkür' mesajı! Şarkıcı Teoman vasiyetini açıklamıştı! Ünlü şarkıcının örnek davranışına o bakandan... Haberi Görüntüle

ELMAS VE ALTIN TİCARETİYLE UĞRAŞACAK

5 yıl sonra kendisini yurt dışında elmas ticareti yaparken yada altın tüccarı olarak görülebileceğini söyledi. Ünlü oyuncu Arda Kural'ın son hali de dikkatlerden kaçmazken Kural'ın hayranları, 'yaşlanmış', 'hâlâ yakışıklı' yorumlarında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading