Yandex Metrica
SON DAKİKA

Yıldız Tilbe ile 15 yıl sonra barışmıştı! İbrahim Tatlıses'ten ünlü şarkıcıya büyük jest!

Yıldız Tilbe ile 15 yıl sonra barışmıştı! İbrahim Tatlıses'ten ünlü şarkıcıya büyük jest!

2009 yılında İbrahim Tatlıses'in programına katılmış sonrasında ise aralarında tartışma çıkınca stüdyoyu terk eden Yıldız Tilbe 15 yıl boyunca İbrahm Tatlıes ile görüşmemişti. İkilinin arasındaki küslük yıllar sonra son buldu ve ikili Bodrum'da bir araya gelerek sevenlerine barıştıklarını duyurdu.

Yaşam

22.07.2024, 12:28

Türkiye'nin en büyük iki ses sanatçıları arasında yerlerini alan şarkıları dillerden düşmeyen Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses 2009 yılında canlı yayında milyonlarca kişinin gözü önünde tartışmış, Türkiye'nin yıllardır unutmadığı olaylar arasında yerini almıştı. 

Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Evlat acısıyla yandı! Usta oyuncu Cihat Tamer'un oğlu hayatını kaybetti! Haberi Görüntüle

15 YIL SONRA KÜSLÜK BİTTİ

İkili 15 yıldır herhangi bir ortamda karşılaşmamış birbirlerinin isimlerini dahi anmamışlardı. Birbirlerini görmezden gelen iki ünlü sanatçı ise geçtiğimiz günlerde herkesi şaşırtan bir paylaşımda bulundu. 

Kalp ameliyatı sonrası Borum'a dinlenmeye giden 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından Yıldız Tilbe ile paylaşımda bulundu. Bordum'da sevenleriyle bir aray gelen Yıldız Tilbe, Tatlıses ile barışması hakkında "Çok güzel bir gündü, geçmişi konuştuk, anıları konuştuk, mutlu olduk, duygulandık." dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Dünyaca ünlü şarkıcıdan hayranlarını şaşırtan hamle! Sevgilisiyle gizlice nişanlandı Haberi Görüntüle

İMPARATOR'DAN GÜL SÜRPRİZİ

Basın mensuplarının bir dahaki buluşma ne zaman sorularına ise 'Her zaman' yanıtını veren Tilbe'ye İbrahim Tatlıses büyük bi jest yaptı. Tatlıses, Yılzdız Tilbe'nin konserine tam 100 adet kırmızı gül yolladı. Tilbe iise Tatlıses'e teşekkür ederek Mavi Mavi şarkısımı söyledi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading