Yandex Metrica
SON DAKİKA

Yönettiği diziler ekranlara damga vurdu! Osman Sınav'dan Kurtlar Vadisi'ni aratmayacak dizi!

Yönettiği diziler ekranlara damga vurdu! Osman Sınav'dan Kurtlar Vadisi'ni aratmayacak dizi!

Türk dizi tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi'nin hem yönetmenliğini hem de yapımcığını üstlenen Osman Sınav ses getirecek yeni bir dizinin hazırlığını yapıyor.

Yaşam

21.05.2024, 20:20

Unutulmaz dizilerin yönetmenliğini yapan Osman Sınav herkesi ekranlara kilitleyecek yeni bir dizinin hazırlığı içinde. Osman Sınav'ın büyük ses getirmesi beklenen dizinin adı Kör Nokta. 

Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu bakışları tepki topladı! Hep aynı numaralar! Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş'ın aşk dolu... Haberi Görüntüle

SENARİSTLİĞİNİ İKİ KADIN ÜSTLENİYOR 

ATV'de yayınlanması beklenen Kör Nokta dizisizinin senaryosunu ise Funda Alp ve Didem Kaplan kaleme alıyor. 

"Çocuğum hep marka giymek istiyor" diyorsanız okuyun! CEO Kuzzat Altay... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ KADAR SES GETİRMESİ BEKLENİYOR 

Bugüne kadar birçok unutulmaz diziye imza atan duayen yönetmen Osman Sınav atv’ye yeni “Kör Nokta” adlı yeni bir dizi hazırlıyor. Osman Sınav 2 sezon süren “Yalnız Kurt” dizisinin ardından atv’ye yeni bir dizi daha hazırlıyor. Projenin adı Kör Nokta. “Yaralandığın yer, senin kör noktandır” sloganını taşıyan dizinin Kurtlar Vadisi kadar ses getirmesi bekleniyor. 

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Haberi Görüntüle

HİKAYE AŞK, İHANET, ENTRİKA ETRAFINDA YAŞANACAK 

Dizide “Gece” ile “Aslım” adlı iki genç kızın hikayesine  yer verilecek. Kör Nokta büyük bir trafik kazası sonrası yaşanan aşk, ihanet ve entrika olayları ekrana taşıyacak. Yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan dizinin şu günlerde cast çalışmaları devam ediyor.

Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge' dediler! Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge'... Haberi Görüntüle

SİNEMAYA TUTKULU BİR YÖNETMEN 

Yönetmen, yapımcı, senarist. Namı: Osman Hoca. 1 Ocak 1956, Burdur doğumlu. İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Sinema Televizyon Enstitüsü'nde de eğitim gören Sınav, 1979 yılında mezun oldu.

Profesyonel iş hayatına Man Ajans'ta metin yazarı olarak çalışmaya başlayarak atılan Sınav, reklamcılık kariyerine daha sonra 1980 ve 1984 yılları arasında Grafika Lintas isimli ajansta devam etti. Metin yazarlığının yanı sıra creative grup başkanlığı görevini de yürüten Sınav, sinemaya olan tutkusu yüzünden 1984 yılında Sinegraf Film Yapım/Yönetim Ltd. Şti.'ni kurdu.

Meteoroloji il il uyardı! Sağanak yağmurlar başlıyor! 29 Haziran Cumartesi 2024 hava durumu... Meteoroloji il il uyardı! Sağanak yağmurlar başlıyor! 29 Haziran Cumartesi... Haberi Görüntüle

500'E YAKIN REKLAM FİLMİ YAZDI 

Yazdığı 500'e yakın reklam filmi ve kampanyayla uzun soluklu reklamcılık tecrübesine 1987'de son noktayı koyan Sınav, artık sadece sinema projeleri üzerine yoğunlaşmak istiyordu. TV dizileri ve uzun metrajlı filmler için start alan yönetmen, aynı yıl başrollerini Haluk Kurtoğlu ve Alev Sezer'in paylaştıkları Bir Muharririn Ölümü isimli TV filmi için kamera karşısındaydı.

Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge' dediler! Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge'... Haberi Görüntüle

SÜPER BABA DİZİSİNİN YÖNETMENLİĞİNİ YAPTI 

Ardından 1989'da senaryosunu İlhami Algör ile birlikte yazdıkları Hünkârın Bir Günü geldi. 1990'da Yalancı Şafak, Küçük Dünya ve Aşka Kimse Yok filmlerini çeken Sınav, 1993'te yediden yetmişe tüm televizyon izleyicisini ekranları başına kilitleyen ve uzun süre devam eden Süper Baba isimli dizinin yönetmenliğini yaptı.

19 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 19 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

 KENAN İMİRZALIOĞLU'NU KEŞFETTİ 

Kenan İmirzalıoğlu'nu keşfeden yönetmen, onun güçlü bir yüzü olduğunu düşünüyordu ve İmirzalioğlu-Sınav ortaklığı 1999'da TV izleyicisinin de büyük ilgisini çeken Deli Yürek isimli diziyle start aldı. Gördüğü ilgi üzerine 2001'de filmi için kamera arkasına geçen Sınav, Deli yürek: Bumerang Cehennemi'yle hatırı sayılır bir gişe başarısı elde etti.

Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaevine girdi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ünlü spiker ile evlendi! Can Yaman'ın eski sevgilisi dünyaevine girdi! Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ VE EKMEK TEKNESİ'NİN YAPIMCILIĞINI VE YÖNETMENLİĞİNİ YAPTI

Televizyonda sevilen karakterler üzerine film yapma geleneğini ülkemizde Osman Sınav başlattı. 'Deli Yürek' dizisi 'Bumerang Cehennemi' adıyla sinemaya uyarlandı ve büyük başarı elde etti. 2002 yılında Mazhar Alanson'un da aralarında olduğu oyuncu kadrosuyla sevilen TV dizilerinden biri olan Ekmek Teknesi'ne imza atan Sınav, Türk televizyonculuk tarihi için önemi büyük olan, rating rekorlarını alt üst eden Kurtlar Vadisi'nin de 55. Bölüm'e kadar yönetmenliğini ve yapımcılığını yaptı.

Mafya ve derin devlet ekseninde gelişen ilişkiler üzerine kurulu senaryosuyla büyük ilgi gören dizinin yönetmenliğini bıraktıktan sonra, Kapıları Açmak ve Metin Erksan klasiği Acı Hayat'ın yeni versiyonu için kamera arkasındaydı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading